Viranşehir halkı PKK’ ye lanet yağdırdı video foto

Viranşehir halkı PKK’ ye lanet yağdırdı video foto

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçe halkından oluşan binlerce kişi bir araya gelerek PKK’ye lanet yağdırdı.

Son günlerde artan PKK’nın bombalı saldırılarına karşı Viraşehir’de “Teröre Lanet’ yürüyüşü yapıldı. Saat 17.00 de Yürüyüş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelen binlerce kişi, Cumhuriyet Meydanına yürüdü.

Yürüyüşe Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ile Ahmet Eşref Fakıbaba, Viranşehir Kaymakamı Ahmet Yıldız, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, HÜDA PAR İlçe Başkanı Yakup Esmer, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan ve binlerce vatandaş katıldı.

Ellerinde Türkiye bayrakları ile yürüyen kalabalık, sık sık ‘Kahrolsun PKK’, ‘Kahrolsun FETÖ’, ‘Kahrolsun IŞİD’ Şehitler ölmez Vatan bölünmez’ sloganları attı.

Vatandaşlar, ellerinde ‘Teröre lanet, kardeşliğe davet’, ‘Darbeleri gömdük, terörü de gömeceğiz’ ve ‘Şehitler ölmez’ yazılı dövizler taşıdı.

Meydanda halka kısa bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, “Biz bir birimimizi sevmedikçe iman etmiş olamayız, iman etmeyenler de cennete giremezler. Oysa biz bir birbirimizi öldürüyoruz. Öldüren insan iman etmiş olamaz, cennete giremez. Bunlar Müslüman değiler. Bu ülke Türk’ün Kürd’ün Arab’ın ve Laz’ın ülkesidir. Binlerce yıl birlikte yaşadık. Urfa herkese örnek bir şehirdir.  Dinimizde kahpece öldürme yoktur..” ifadelerini kullandı.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler