Viranşehir Umut Kervanı 2018 yılı yardımlarına başladı

Viranşehir Umut Kervanı 2018 yılı yardımlarına başladı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde faaliyet yürüten Umut Kervanı, 2018 yılı yardım çalışmalarına başladı.

Türkiye genelinde faaliyetlerde bulunan, fakir ve muhtaçlara yaptıkları yardımlarla ismini duyran Umut Kervanı, 2018 yılı yardım çalışmlarına başladı.

Viranşehir Umut Kervanı 2018 yılının ilk günlerinde çalışmalarına, tespit ettiği 50 aileye gıda ve 15 aileye ise et yardımda bulunarak başladı.

Yaptıkları yardım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Umut Kervanı Viranşehir yetkilisi Mehmet Kaya, 2018 yılına girilmesiyle beraber yardım çalışmalarına başladıklarını belirterek, bu çalışmalarıyla kendileri için bir slogan haline gelmiş olan zengin ile fakir arasında köprü vazifesi görmeye devam edeecklerini söyledi.

Her ay düzenli bir şekilde tespit ettikleri muhtaç ve fakir ailelere yardım ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Kaya, “Bu ayda 50 aileye gıda kolisi ve 15 aileye de et yardımında bulunduk. Tabi ki bu yardımlar daha da artırılabilir ancak bu sadece bizimle olabilecek bir durum değildir. Bu nedenle hayırsever kardeşlerimizin de bu hayırlı kervana katkı sağlaması, el atması gerekiyor. Umut Kervanı Viranşehir olarak, bizlerde köprü vazifesi görüp gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışacağız inşallah.” dedi.

Kendilerine yardım ulaştırılan aileler memnuniyetlerini dile getirerek, Umut Kervanı yetkililerine teşekkür etti.

İLKHA


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.