Viranşehir'de kesilen gebe ineğin rahminden çift başlı buzağı çıktı

Viranşehir'de kesilen gebe ineğin rahminden çift başlı buzağı çıktı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde gebe olduğu bilinmeyen ve geçirdiği doğum sancısı sonucu kesilen ineğin rahminden çift başlı buzağı çıktı.

Viranşehir ilçesinin Şırnak Mahallesi'nde bir kasap, gebe olduğu bilinmeyen bir ineği, rahatsızlığı nedeniyle kesti. Kesilen ineğin rahminden çıkan çift başlı buzağı görenli şaşırttı.

Viranşehir ilçesinin Şırnak Mahallesi'nde hayvan yetiştiriciliği yapan Hamza Bakacan'a ait bir inek rahatsızlandı. İneğin gebe olduğundan habersiz olan Bakacan ailesi, durumu bir kasaba haber verdi. Kasap, bunun üzerine ineğin telef olmaması için  hayvanı kesti. Kesilen ineğin rahminden çift başlı bir buzağı ölü olarak dünyaya geldi. 

Meydana gelen olay karşısında kasap ile Bakacan ailesi, şaşkınlığa uğradı.

Yıllardır besicilik yapan ve ilk kez böyle bir durumla karşılaştığı için şaşkın olduğunu belirten Hamza Bakacan, "Benim evde olmadığım bir vakitte, ahırda ineğimin doğum sancısı başladı. İneğin rahatsızlandığını fark eden evdeki çocuklar, doğum vaktinin başladığını anlamamışlar. O arada fenalaşan ineği gören ailem, kasabı arıyor. Kasap, ineği kesiyor ve karnını yardığında iki başlı buzağıyla karşılaşıyor. Rahminden çıkan buzağı iki başlı olduğundan dolayı ineğimiz zorlanmış. Hem ineğim kesildi hem de iki başlı buzağım öldü." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler