Whatsapp uygulaması ücretli mi olacak?

Whatsapp uygulaması ücretli mi olacak?

WhatsApp Messenger'ın ücretli olduğuna dair telefonlara gelen mesajlar akılları karıştırmaya devam ederken söz konusu şirket kullanıcıların uygulamayı ilk sene bedava kullanacağını açıkladı.

HABER MRK – Akıllı telefonlarda internet üzerinden resim, video, sesli ve yazılı mesaj göndermeye yönelik bir uygulama olan WhatsApp Messenger’ın ücretli olduğuna dair telefonlara gelen mesajlar, akılları karıştırmaya devam ederken söz konusu şirket, kullanıcıların uygulamayı ilk sene bedava kullandığını duyurdu.

 

Yaklaşık bir yıldan bu yana kullanıcılara gelen Whatsapp ücretli oluyor mesajları yüzünden kullanıcılar hataya düşüyor. Gelen mesajın 10 kişiye atılması halinde Whatsapp'ı ücretsiz kullanabilecekleri söylenen mesaj özellikle tarih belirtilmeksizin Cumartesi ifadesi kullanılması mesajın yeni olduğu düşüncesi uyandırıyor.

 

Gelen her masaj kullanıcıları hataya sürüklüyor ve mesaj halkası bu şekilde devam ediyor. Whatsaap'ın internet sitesinde yer alan resmi açıklamada ise ‘Uygulama cihaza indirildikten sonra ilk bir yıl ücretsiz bir yıldan sonra her yıl için 0.99 dolar ücrete tabiidir' ifadesi yer alıyor.

 

WHATSAPP NEDİR?
WhatsApp Messenger; akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar-arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 3G ya da WiFi Internet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine resim, video, sesli ve yazılı mesaj göndermesini sağlar. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.