Yahya Sinvar: Düşman sessizliğimizin boşuna olmadığını fark etti

Yahya Sinvar: Düşman sessizliğimizin boşuna olmadığını fark etti

Hamas'ın Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, "Düşman 2014 yılından beri Gazze'ye düzenlediği saldırıların ardından sessizliğimizin boşuna olmadığını fark etti." dedi.

İzzettin el-Kassam Tugayları'nın, geçen hafta siyonist terör çetesi ile yaşanan çatışmalarda şehit olan mensupları için düzenlediği anma merasiminde konuşan Hamas'ın Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, "Düşman 2014 yılından beri Gazze'ye düzenlediği saldırıların ardından sessizliğimizin boşuna olmadığını fark etti." dedi.

İzzettin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, siyonist işgalcilerle yaşanan çatışmalarda şehit olan mensupları için anma merasimi düzenledi.

Anma programında konuşan Hamas'ın Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, terör çetesinin Gazze'ye yönelik ablukasını kırmak ve Filistin halkına daha iyi bir yaşam sağlamak için kararlı olduklarını söyledi.

Ablukayı anlaşmayla, arabulucularla ve Büyük Dönüş Yürüyüşü'yle kırmaya karar verdiklerini dile getiren Sinvar, "Başka şeyler gerektiğinde, ona da hazırız. Roketlerimizin, çocuklarımızın sütü, ilacı ve gıdamız ile takas edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Ne olursa olsun ablukanın sürmesine izin vermeyeceğiz. Düşman 2014 yılından beri Gazze'ye düzenlediği saldırıların ardından sessizliğimizin boşuna olmadığını fark etti." ifadelerini kullandı.

Kassam'ın elinde çatışmada öldürülen siyonist yarbayın öldürülmesi görüntülerinin de olduğunu söyleyen Sinvar, Filistin'de ulusal birlik için ise el-Fetih Hareketi ve Filistinli diğer gruplara masaya oturmaları çağrısında bulundu.

Programın sonunda, Kassam'ın saha komutanlarından biri, geçen pazar Han Yunus'a sızan siyonist özel kuvvetlerinden ele geçirilen suikast silahını Sinvar'a verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler