Yahya Sinvar'dan Heniyye'ye taziye mektubu

Yahya Sinvar'dan Heniyye'ye taziye mektubu

Gazze Şeridi'ndeki HAMAS lideri Yahya Sinvar, işgalci rejimin Gazze şehrine düzenlediği saldırıda üç oğlu ve bazı torunlarının şehit olmasının ardından hareketin Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye taziye mesajı gönderdi.

Sinvar, Heniyye için yayımladığı taziye mesajında, "Kendi adıma ve Gazze Şeridi’ndeki hareketin liderliğindeki kardeşlerim adına, Ebu Halid ve Kassam liderliğindeki kardeşlerimiz adına ve tüm mücahitlerimiz, kardeşlerimiz, kız kardeşlerimiz, ailelerimiz ve halkımız adına, size ve onurlu ailenize en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Allah onları savaşların en mübareği olan Aksa Tufanı savaşında seçti." dedi.

"Bu haberi aldığınız andaki metanet ve soğukkanlılığınızı ve sonrasında söylediğiniz tüm sözleri takdirle karşılıyoruz." diyen Sinvar, şunları kaydetti:

"Gazze topraklarını sulayan bu kan ve tarihin ölümsüzleştireceği bu tavır ve sözler, bu ümmetin şanına şan katmak için damarlarına hayat akıtıyor.

Allah size metanet versin, sizin ve halkımızın Şehitlerinin şehadetini kabul etsin, peygamberler, Sıddıklar, Salihler ve şehitler mertebesine ulaştırsın.

Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun

Kardeşiniz Ebu İbrahim."

Geçen Çarşamba günü işgal rejimi, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze şehrindeki Sahil kampında sivil bir araca düzenlediği saldırıda Heniyye'nin 3 oğlu ve bazı torunları şehit olmuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.