Yalçın, Diyarbakır delegeleri ile bir araya geldi

Yalçın, Diyarbakır delegeleri ile bir araya geldi

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve 5.Olağan Genel Kurulda Genel Başkan Adayı olan Ali Yalçın, Diyarbakır delegeleriyle buluştu.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve 5.Olağan Genel Kurulda Genel Başkan Adaylığını açıklayan Ali Yalçın, 6 Diyarbakır delegesi ile bir araya geldi.

 

“Geçmişine sadık gelişime açık sendikacılık" anlayışı içerisinde genel kurulda aday olduğunu söyleyen Yalçın; Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ve Konya Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Latif Selvi ile yola çıktığını belirtti.

 

Üst delegelere yaptığı konuşmada, Mehmet Akif İnan'ın sendikacılıkta öğretmeni kendisi olduğu gibi Eğitim-Bir-Sen'in de sendikacılıkta rakibi kendisi olduğunu söyleyen Genel Başkan Adayı Yalçın, Eğitim-Bir-Sen’in kurulduğu günden bu güne kadar verdiği 23 yıllık mücadelede hiç bir zaman tekrara düşmediğini söyledi.

 

Yalçın, “Biz geçmişine sadık gelişime açık sendikacılık yapmak için aday olduk.” ifadelerini kullandı.

 

Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş ise yaptığı konuşmada, Genel Başkan Ahmet Gündoğdu’nun Tüzük gereği üç dönem sınırlaması nedeniyle aday olamadığına vurgu yaparak, “Eğitim-Bir Sen Genel Başkanlığına bugün itibariyle iki isim talipli görülmektedir. Bunlardan biri Genel Başkan Yardımcısı Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, bir diğeri ise yine Genel Başkan Yardımcısı olan Ali Yalçın. Eğitim-Bir Sen 5’inci Olağan Genel Kurulunun eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni ederiz” demekle yetindi. – İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.