Yapıcıoğlu: Allah'ın izniyle çok güzel bir noktadayız

Yapıcıoğlu: Allah'ın izniyle çok güzel bir noktadayız

Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmeden bulunan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Yapıcıoğlu, kara propagandaların etkisini büyük oranda kırdıklarına dikkat çekerek "Allah'ın izniyle güzel bir noktadayız." dedi.

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, kara propaganda ile kafaları karıştırılan insanların kapılarına gittiklerini ve bu propagandaları önemli ölçüde kırdıklarını söyledi.

Seçmenlerine de tavsiyelerde bulunan Yapıcıoğlu, "Bu son günlerde çabalarımızı artıralım. " dedi.

"Bu iş tamam deyip gevşemeyin!"

Ergani'de düzenlenen halkla buluşma programında vatandaşlara hitap eden Yapıcıoğlu, önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Yaklaşık 3 aydır seçim çalışmalarını en yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini belirten Yapıcıoğlu, seçmenlerine çağrıda bulunarak, “gevşemeden daha gayretli bir şekilde çalışmaya gayret edelim” mesajı verdi.

Yapıcıoğlu, "Bu önümüzdeki 24 Haziran Pazar günü meyvelerini, semereyi toplama günüdür. O semerenin kaybolmaması adına kadın, erkek, genç ve saçı sakalı ağarmış ağabeylerimden istirhamım var. Bu havaya bakıp bu iş tamam deyip gevşemeyin. Allah’ın izniyle çok güzel bir noktadayız. Önceki seçimlere göre farklı bir hava var. Nedir o farklılık. Mütemadiyen hakkımızda kara propaganda ile kafaları karıştırılan insanların kapılarına gittik, seçim yokken de gittik. Dedik bizi bizden tanıyın. O kara propagandaların etkisini büyük oranda kırdık. Bizi bizden tanıyanlar bizim hakkımızdaki olumsuz düşüncelerden sıyrıldılar. İş bitti mi? Henüz bu yöndeki kara propagandaların etkisi tam geçmemiş. Hatta bu günlerde bile kara propaganda devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

"Keşke dememek için son 4 gün çok çalışalım!"

“Öyleyse biz seçimden sonra da oturmayacağız. Belki o zaman yükümüz ağırlaşmış şekilde elimizi, kolumuzu, gövdemizi taşın altına koyacağız. Millete hizmet yolunda daha ağır sorumluluklar yükleneceğiz." diyen Yapıcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"O sorumlulukları yüklenebilmemiz için, halkın vekâletini alabilmemiz için bu yetkiyi sizlerden almamız gerekiyor.  Bu son 4 gün hesabımızı iyi yapalım ve lütfen hafızalarımızı tazeleyelim. Telefon rehberlerimize iyi bakalım. Aramadığımız akrabamız, dostumuz kalmış mı? İkna etmemiz gereken komşumuz arkadaşımız var mı? Farz edelim ki Pazar akşamı sandıklar açıldı ve tek oyla kaybettik. Keşke dememek için bu son dört gün çalışın. Pazar günü bir milletvekili için almamız gereken oyun 40 bin fazlasını almamız garanti olsa dahi o oyları nasıl daha fazla artıracağız diye çalışmalıyız. Neticede meclise gitmek için gerekli en az oyu almak ile çok yüksek oy almak aynı değildir. Eğer orada söylediklerimizin, sözümüzün daha dinlenilir olmasını istiyorsak bu son günlerde çabamızı artıralım. Düşünün! elinizde ip var ve kuyudan su çekiyorsunuz. Ya da kuyudan çekeceğiniz bir Yusuf var. Kuyunun ağzına kadar gelmiş. Elinizi gevşetirseniz kuyuya gerisin geri düşer. Elleriniz gevşemesin, gevşemeyelim."

"Bu milletin sırtından siyasi ikbal devşirenler bohçalarını toplamaya başlayacaklar"

Seçmenlerinden hızlarını artırmalarını ve niyetlerini halis tutmalarını isteyen Yapıcıoğlu, "Doğru bir niyetle güzel işler yapmak için yola çıktığımız zaman attığımız ilk adımda kazanırız. Fakat milletin, memleketin durumu ortada. İnşallah düzlüğe çıkmak ve memleketi düzlüğe çıkarmak için çalışacağız. O gücü sizinle toplayacağız. O güç milletimizin desteğidir. O güç arttıkça sesimiz daha çok çıkacak. Sesimiz çıktıkça da insanlar bizi bizden duyacak ve bizden kopmayacak. Çünkü onların vekili sıfatıyla gittikten sonra bir daha onlara selam vermeyen tipler olmadığımızı göstereceğiz. Onların sorunlarıyla ilgilendiğimizi, onların dertlerini çözmek için çırpındığımızı gördükçe bizim etrafımızdaki halkaların sayısı artacaktır ve bu milletin sırtından, kanından kendilerine siyasi ikbal devşirenler bohçalarını toplamaya başlayacaklar. Burada kalıcı olduğumuzu, asırlık bir çınar gibi büyümekte olduğumuzu gösterecek miyiz? Adaleti tesis edecek miyiz? Rabbim bahtımızı, yolumuzu açık etsin. Rabbim bu ağır yükün altından kalkabilmemiz için imkânlarımızı ve gücümüzü artırsın, imkânlarımızı bu aziz milletin menfaatine harcamayı nasip etsin." dedi.

"22 Haziran'daki mitingimize sizleri davet ediyorum"

22 Haziran Pazar günü Diyarbakır’da yapılacak olan mitinge de davet eden Yapıcıoğlu, daha sonra oy pusulası üzerinde pusula üzerindeki yeri hakkında halkı bilgilendirdi.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.