Yapıcıoğlu aynı gün içerisinde Çınar’a bağlı 11 köyü ziyaret etti

Yapıcıoğlu aynı gün içerisinde Çınar’a bağlı 11 köyü ziyaret etti

Çınar’a bağlı köyleri gezen Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir gün içerisinde 11 ayrı köyü ziyaret etti.

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Çınar ilçesine bağlı 11  köyü ziyaret ederek 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi.

Gittiği yerlerde köy halkının sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Yapıcıoğlu, Meclise gitmeleri durumunda halkın sesi olacaklarını söyledi.

Hizmet göremeyen köylülerin sıkıntılarını Meclise taşıyacaklarını belirten Yapıcıoğlu,  köylere hizmet götürmesi için ilgililere baskı yapacaklarını ifade etti.

Konuşmasında Hz Muhammed’in  “Bir kavmin efendisi o kavmin hizmetkârıdır” hadis-i şerifine değinen Yapıcıoğlu, topluma hizmet etmenin öneminde dikkat çekti. Halkın siyasi olarak çok fazla seçeneğinin olmamasından dolayı hizmet göremediğine dikkat çeken Yapıcoğlu, halkın kendisine hizmet vermeyenleri sandıkta cezalandırması durumunda, yetkililerin hizmet gitmeyen yerlere hizmet yapmak zorunda kalacaklarını anlattı.

“Doğruyu söyleyeni destekler, yanlış yapanları da uyarırız”

Doğru işler yapanı her zaman destekleyeceklerini ifade eden Yapıcıoğlu, “Doğruyu kim söylerse, isterse Kemal Kılıçdaroğlu söylesin, biz destek vereceğiz. Ama kendi arkadaşımız bile yanlış yaparsa karşısına dikilip yanlışını söyleriz.” şeklinde konuştu.

Köylülerden kendilerine kavli olarak dua fiili olarak ise oy vermelerini isteyen Yapıcıoğlu, “Biz her ikisini de istiyoruz. Ama yine de kavli dua bizim için daha önemlidir.” ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu ayrıca  Bulutçeker (Kubik) köyünde hayatını kaybeden bir köylünün taziye çadırını ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler