Yapıcıoğlu: Bu milletin hizmetkârı olmak için yola çıktık foto video

Yapıcıoğlu: Bu milletin hizmetkârı olmak için yola çıktık foto video

Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı köyleri gezen HÜDA PAR'ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, millete efendi olmak için değil hizmetkâr olmak için yola çıktıklarını söyledi.

Ergani’ye bağlı köyleri gezen HÜDA PAR’ın desteklediği bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, köylüler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. 

Kadın erkek, genç yaşlı tüm köylülerin dışarıya çıkarak bayraklarla karşıladığı Yapıcıoğlu büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden Yapıcıoğlu, Ergani ilçesine bağlı Yukarı kuyulu (Temıla Jor), Ahmetli (Pıra Ahmet), Karpuzlu (Malika Mezın), Mor koyun (Divana), Özbilek(Memalan), Karşıbağlar(Zilan Jerin), Özümlü(Mali xoy), ve Kabasakal köylerini ziyaret etti.

Gittiği köylerde sevgi gösterisiyle karşılaşan Yapıcıoğlu, yediden yetmişe herkesle ayrı ayrı ilgilendi.

Köy girişlerinde ellerinde HÜDA PAR bayrakları olan çocuk ve büyüklerin tekbirlerle karşıladığı Yapıcıoğlu, çocukların ilgisine makam aracını durdurup onları selamlayarak karşılık verdi.

Kendisine papatya demetleri hediye eden küçük kızlara da teşekkür eden Yapıcıoğlu, miniklerin ellerinden öptü.

Köylüler sorunlarını anlattı

Yapıcıoğlu'na sorunlarını anlatan köylüler, "Kimsenin hizmet ettiği yok. Kimse bizim haklarımızı savunmuyor. Bugüne kadar hiçbir fayda göremedik.” şikâyetlerinde bulundular.

Köylerinde halen kanalizasyon borularının döşenmediğini dile getiren köylüler, özellikle yaz mevsiminde köylerinin iğrenç bir hale geldiğini ve kokudan geçilmediğini anlattılar.

Gittiği yerlerde köy halkının sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Yapıcıoğlu, Meclise gitmeleri durumunda mazlum halkın sesi olacaklarını söyledi.

Hizmet göremeyen köylülerin sıkıntılarını Meclise taşıyacaklarını belirten Yapıcıoğlu, mevcut iktidarı köylere hizmet götürmesi için sıkıştıracaklarını da sözlerine ekledi.

"Biz Meclise gidersek Meclise kardeşlik girmiş olur"

Peygamber Efendimizin (s.a.v) “Bir kavmin efendisi o kavmin hizmetkârıdır” hadisini aktaran Yapıcıoğlu, “Yerel ve merkezi iktidar bu millete, yani size hizmet etmek zorundadır. O koltukları işgal edenler eğer bu halka hizmet etmiyorsa vebal altındadır. İnşallah sizlerin vereceği desteklerle Hür Adayları Meclise gönderebilirsek orada bütün bu sıkıntıları dile getirip yerel ve merkezi iktidarı sıkıştıracağız. Bu milletin efendisi değil hizmetkârı olmak için yola çıktık.”şeklinde konuştu.

Mecliste İslami muhalefetin eksik olduğunu anlatan Yapıcıoğlu, “ Şayet biz Meclise gidersek Meclise kardeşlik gitmiş olacak. Adalet ve güzellik gitmiş olacak. Bunları meclise götürmeye çalışacağız inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretleri kapsamında hastaları da ziyaret eden Yapıcıoğlu, hasta vatandaşların hayır duasını aldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler