Yapıcıoğlu Çınar'da kirve oldu

Yapıcıoğlu Çınar'da kirve oldu

HÜDA PAR’ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, 6-8 Ekim saldırılarında katledilen Hasan Gökgöz'ün ve Hüseyin Dakak'ın isimlerini alan bebeklerin kirveleri oldu.

HÜDA PAR’ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Hasan ve Hüseyin isimli bebeklerin sünnet törenlerine katılarak miniklerin kirveleri oldular.

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde ikamet eden Emin Varol isimli bir vatandaşın üçüzleri oldu. 2 erkek bir kız çocuğu olan baba Varol, erkek çocuklarına 6-8 Ekim saldırılarında PKK/HDP’liler tarafından vahşice katledilen Hasan Gökgöz ve Hüseyin Dakak’ın isimlerini verdi.

Kız çocuğuna da Nisanur ismini veren baba Varol, dünyaya gözlerini açan erkek çocuklarını Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu ve şehit babalarının kucağında sünnet ettirmek istedi. Baba Varol’un bu isteğini geri çevirmeyen Yapıcıoğlu ve şehit babaları minik Hasan ve Hüseyin’in kirveleri oldular.

Salavatlar eşliğinde sünnet olan iki bebeğin yanı başında duran Yapıcıoğlu, miniklere hediye verip hayır dualarında bulundu.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.