Yapıcıoğlu: Müslüman mahallesinde salyangoz satma dönemi sona erecek

Yapıcıoğlu: Müslüman mahallesinde salyangoz satma dönemi sona erecek

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Bizden rahatsız olanlar 200 yıldır İslam'ı idare hayatımızdan, sosyal hayatımızdan, ticaretimizden, çarşımızdan, pazarımızdan hatta aile hayatımızdan çıkarmak isteyen zihniyettir." dedi

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla 31 Mart yerel seçimleri için Adana'da Aday Tanıtım Programı gerçekleştirildi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi HÜDA PAR, adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adana'da düzenlediği aday tanıtım toplantısında, 3'ü büyükşehir, 2'si il toplam 57 belediye başkan adayını açıkladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Yapıcıoğlu, değişmeyen gündem maddelerinin Gazze olduğunu söyledi.

7 Ekim'den bu yana işgal çetesinin Gazze'ye saldırılarında acımasızlıkta sınır tanımadığını belirten Yapıcıoğlu, abluka altındaki kente düzenlenen saldırılarda BM binalarının, gazetecilerin, yardım konvoyları ve uluslararası yardım kuruluşlarının vurulduğunu ifade etti.

3-001.png

"Gazze açlıkla ve susuzlukla mücadele ediyor"

Yapıcıoğlu, siyonist israil saldırılarında hayatını kaybedenlerin ve yaralananların sayısının 100 binin üzerine çıktığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Bugün yerel seçimde partimizi temsil edecek adaylarımızı tanıtmak amacıyla bir araya geldik. Fakat bizim değişmez gündem maddemiz maalesef 7 Ekim'den bu yana soykırıma uğrayan Gazze ve Filistin. Orada her türlü vahşet yaşanıyor. Gazze'de Rabbimiz Allah'tır dediği için, memleketimi terk etmeyeceğim, zulme ve işgale boyun eğmeyeceğim dediği için orada insanların, kadınların, çocukların, beli bükülmüş ihtiyarların üzerine tonluk bombalar atılıyor. O bombalamalar sonucunda şehit edilen ya da yaralanan insan sayısı 100 binin üzerine çıktı. Bazı iddialara göre 10 binlerce kişi hala enkaz altında, oradan çıkarılmayı bekliyor. Özelikle son dönemde Gazze açlıkla ve susuzlukla mücadele ediyor. Siyonist vahşi katil sürüsü çiğnemedik bir sınır, ihlal etmediği bir hukuk ve ahlak kuralı bırakmadı. Sağlık kuruluşlarına, sağlıkçılara, doktorlara ve ilk yardım çalışanlarına saldırılar düzenlediler. Hedef gözeterek onların yüzlercesini katlettiler."

Yapıcıoğlu, abluka altındaki Gazze'ye düzenlenen saldırılarda BM binalarının, gazetecilerin, yardım konvoyları ve uluslararası yardım kuruluşlarının çalışanlarının vurulduğunu ifade etti.

"Dünya bu yapılanlara sesiz ve seyirci"

Siyonist katilerin Gazze Şeridi'nde nüfusun yoğun olduğu bölgelere ve hastanelere düzenlediği saldırılarda fosfor bombası kullandığını belirten Yapıcıoğlu, "Savaşta bile çocuk öldürülmez. Savaşta bile hastane vurulmaz. Savaşta bile insanların gıda ve suya erişimi engellenmez. Ama bu siyonist katiler, savaşta bile vurulmaması gereken hastaneleri üstelik çocuk hastanelerini, savaşta bile kullanılması yasak olan fosfor bombalarıyla vurdular. Çocuk hastanesinin üzerine fosfor bombası yağdırdılar. Üstelik bu vahşiler, katlettikleri insanların yüzde yetmişinden fazlasının kadın ve çocuk olduğunu hiç aldırış etmeden bu vahşeti yaptılar. Dünya bu yapılanlara tepkisiz, siyonist cinayet şebekesi sadece hastaneleri, kadınları ve çocukları vurmadı. İbadethaneleri ve eğitim merkezlerini de vurdu. BM binalarını ve çalışanlarını da vurdu. Gazetecileri de vurdular. Su depoları ve un fabrikalarını da vurdular. Yardım konvoyları ve uluslararası yardım kuruluşların çalışanlarını da vurdular. Dünya bu yapılanlara sesiz ve seyirci. Dünyanın dört tarafında gayretli, içi yanan ve bir şeyler yapmak için çırpınan insanlar da vardır." dedi.

"İşgal çetesi, İslam dünyası üzerine serpilmiş bu ölü toprağından cesaret alarak her türlü pervasızlığı yapıyor"

Siyonist işgal çetesinin bütün dünyaya adeta meydan okurcasına zülüm ve katliamlarına devam ettiğini dile getiren Yapıcıoğlu; "Uluslararası Adalet Divanı'nda siyonist işgal çetesinin soykırım suçu işlediğine dair yapılan başvuru sonrasında belki birileri biraz heyecana geldi. Acaba bu ilk adım atıldıktan sonra birileri açılan bu yoldan devam eder mi diye. Fakat maalesef o konuda da beklenen bir tepki, beklenen bir etki ve beklenen bir katılım maalesef göremedik. Siyonist işgal çetesi bütün dünyaya adeta meydan okurcasına, özelliklede İslam dünyası üzerine serpilmiş bu ölü toprağından cesaret alarak her türlü pervasızlığı yapmaya devam ediyor. Ve bunu durdurmak gibi bir niyetinin olmadığını da söylüyor. Bütün bunlara rağmen inşallah o zalimlerin sonu yakındır. Tünellerde, direnişin saflarında herhangi bir zaaf yok. Dördüncü ayın sonunda bile oradan Tel Aviv'e füze atılabiliyor. Oraya giden siyonist askerlere ağır darbeler indiriyorlar. Fakat maalesef oradaki savunmasız insanlar, kadınlar ve çocuklar zor durumda."

"100 binlerce insan 5'inci kademe olan felaket derecesinde açlık ile karşı karşıya"

10 binlerce kamyon dolusu yardım malzemesinin Mısır'da sınırında bekletildiğini söyleyen Yapıcıoğlu, sınırın öbür tarafında yardım bekleyen binlerce Gazelinin olduğunu söyledi.

Bekletilen kamyonların içindeki yardım malzemelerinin çürüdüğünü ifade eden Yapıcıoğlu; "Yapılan son açıklamalardan bazılarında öyle ibareler geçiyor ki inanın tüyler diken diken oluyor. Gazze'nin Kuzey tarafında tahıl ve gıda bittiği için hayvan yemi olarak kullandıkları yemi öğütüp, un haline getirip ekmek yapıyorlardı. Şimdi o da tükendi. Yani artık hayvan yemi de yok. Oradaki kardeşlerimiz İslam ümmetine seslenerek şunu söylüyorlar: 'Hadi siz gelip bizimle beraber, bizim saflarda savaşmıyorsunuz, hadi bize askeri destek göndermiyorsunuz, tamam eyvallah. O savunmasız kadın ve çocuklara ekmek ve su da mı gönderemiyorsunuz.' 10 binlerce kamyon dolusu yardım malzemesi Mısır'da sınırın öbür tarafında bekliyor. O kamyonun içindeki yardım malzemeleri çürüyor. Ama sınırın Gazze tarafına geçemiyor ve insanlar orada açlık çekiyor. 100 binlerce insan 5'inci kademe olan felaket derecesinde açlık ile karşı karşıya." şeklinde konuştu.

"Bizim gücümüz arttıkça mazlumlara daha fazla yardım edebileceğiz"

31 Mart günü yapılacak belediye seçimlerinde Gazze'deki belediyelere kardeş olacak belediye sayısının artırılması için üye ve gönüllülerine çağrıda bulunan Yapıcıoğlu, "Önümüzde bir seçim var. Kardeşlerim, Allah için şu bayrağı daha yükseklere taşımak için bütün çabayı ortaya koyun! Kardeşlerim, daha fazla güçlenmemiz için elden gelen bütün gayreti ortaya koyun! İnşallah bizim gücümüz arttıkça mazlumlara daha fazla yardım edebileceğiz. Ve inşallah 31 Mart günü belediye seçimlerinde Gazze'ye kardeş belediyeler olacak belediyelerin sayısı artsın." ifadelerini kulandı.

2-001.png

"Biz yola çıktığımız günden beri diyoruz ki, bizim ölçümüz İslam'dır"

HÜDA PAR'dan rahatsız olanların 200 yıldır İslam'ı idare hayatından, sosyal hayattan, ticaretten, çarşıdan, pazardan ve aile hayatından çıkarmak isteyen zihniyet olduğunu belirten Yapıcıoğlu; "HÜDA PAR belediyeciliğinde inşallah israf ve yolsuzluk olmayacaktır. Biz yola çıktığımız günden beri diyoruz ki, bizim ölçümüz İslam'dır. Bu hayattan sonra öbür tarafta bir hayat daha vardır. Orada hesap verme bilinciyle hareket etmek zorundayız ve siyasetimizi de bu şekilde yapacağız. Bizden rahatsız olanlar bundan dolayı bizden rahatız oluyorlar. Bizden rahatsız olanlar 200 yıldır İslam'ı idare hayatımızdan, sosyal hayatımızdan, ticaretimizden, çarşımızdan, pazarımızdan hatta aile hayatımızdan çıkarmak isteyen zihniyettir. İslam'ı gerisin geriye itekleyip alanını olabildiğince daraltıp sadece gönüllere ve mabetlere hapsedip oradan da aslında yok olmasını isteyen zihniyettir. İşte o rahatsızlıklarından dolayı durmadan bizi hedef gösterdiler ve hedef göstermeler sonucunda Sacit kardeşimiz, secde şehidi can verdi. O kışkırtmalar işi bu noktaya getirdi. Gözü bu kadar kararttılar. Fakat buradan ilan ediyoruz, biz la dedik sisteme, putlara, putlaştıranlara. Sadece Rabbin huzurunda eğildik, boyun büktük, yere baş koyduk. Zalimlere asla boyun eğmedik, bundan sonra da eğmeyeceğiz. Biz işimizi göreceğiz. Yapmamız gerekeni yapacağız. Biz Rabbimizi kendimizden razı etmeye çalışacağız." dedi.

"HÜDA PAR'ın davası bu millet tarafından anlaşıldığı gün, Müslüman mahallesinde salyangoz satma dönemi sona erecek"

Yapıcıoğlu, "Biz milletimize hizmet etmeye çalışacağız. Onlara tepeden bakan, onları düşük gören, kendini bir şey zanneden kişiler gibi asla olmadık ve bundan sonra da olmayacağız. HÜDA PAR'ın davası bu millet tarafından anlaşıldığı gün, Müslüman mahallesinde salyangoz satma dönemi sona erecek. Hoşunuza gitmese de bu millet Müslümandır. 200 yıl Batı'ya uşak yapmaya çalıştığınız bu millet kendi aslına, kendi köküne döndü dönecek ve inşallah Batı hayranlarına bir daha da iktidar yüzü de göstermeyecektir. Bu millet Müslüman'dır, inancını kendi gelecek nesillere aktaracaktır. Bu millet Müslüman'dır. Müslümanca idare edilme hakkına da sahiptir. Ve inşallah bu hakkına kâmil manada bir gün kavuşacaktır." dedi.

1-001.png

"Adaleti yeniden tesis etmek bizim siyasetimizin birinci öncelikli hedefidir"

Her şarta, her zaman ve herkese karşı adil olmak zorunda olduklarının altını çizen Yapıcıoğlu, "Allah'tan korkan ve Allah'ın rızasını gözeterek millete hizmet etmeye çalışan hür kadroların belediyeciliğinin nasıl olacağını bu millete hep beraber gösterelim inşallah. Az laf, çok iş ortaya koyalım. İnşallah HÜDA PAR belediyeciliğinde milletin mallı son kuruşuna kadar millet için harcanacak. Haksızlık yapmak hür kadrolardan hiç kimsenin aklının ucundan bile geçmeyecek. Biz inanıyoruz ki adalet Rabbimizin bize mutlak emridir. Ve mutlak surette her şart altında, her zaman ve herkese karşı adil olmak zorundayız. İnşallah o adaleti yeniden tesis etmek bizim siyasetimizin birinci öncelikli hedefidir." ifadelerini kullandı.

"Biz sadece birer emanetçiyiz"

Sahip oldukları makamların birer emanet olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, "Eğer Rabbim lütfeder, milletimiz teveccüh gösterir ve belediyelerde inşallah hür kadrolar iş başına gelirse bileceğiz ki o makamlar da emanettir. Ve belediyelerin millet için harcanması gereken bütçeleri, gelirleri, servetleri, mal varlıkları da o makamda oturan, onu harcama yetkisine sahip olanlara emanettir. Her emanetin hesabı bir gün o emanetin sahibi tarafından sorulacaktır. Biz o emanetleri almaya ehil insanlarla yola çıktık. İnşallah o ehil insanlarla bu emaneti teslim aldığımızda da onun gereğini, onun emanet olduğu bilinciyle yerine getireceğiz. O gün emin olun öyle bir yönetim tarzı, öyle bir hizmet anlayışı, insana, memlekete, millete bakış, öyle bir pratik şu millet tarafından görülürse sizlerin de hayal bile edemeyeceğiniz kadar yükseklere şu bayraklar çıkacaktır." ifadelerini kulandı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, gerçekleştirdiği konuşmanın ardından partisinin; 3'ü büyükşehir, 2'si il toplam 57 belediye başkan adayını açıkladı.

Program, yapılan duanın ardından sona erdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.