Yapıcıoğlu'ndan Ramazan mesajı

Yapıcıoğlu'ndan Ramazan mesajı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ramazan ayının tüm İslam âlemi için vahdet ve kardeşliğe, insanlık için kurtuluşa vesile olması temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu,  bu gece ilk sahurla başlayacak Ramazan dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımladı.

Fazileti ayet ve hadislerle sabit olan ve rahmet, bereket, arınma, takva, ibadet, infak, ikram ile ihsan ayı Ramazan-ı Şerif'e kavuşturan Allah'a hamd ve şükür niyazında bulunan Yapıcıoğlu, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan'ın, Müslümanlar başta olmak üzere bütün  insanlık için bir fırsat ve ikram-ı ilahi olduğunu vurguladı.

Yapıcıoğlu, "İslam'a ve insanlığa düşman olanların düşmanlıkta sınır tanımadığı bir zaman diliminde idrak edeceğimiz Ramazanı fırsat bilerek hayatımızın muhasebesini yapmalı; şeytanların bağlı olduğu mübarek zamanlarda bile şeytanlaşmış olanların evlatlarımızı birbirine kırdırmak ve beldelerimizi işgal edebilmek için bizi birbirimize düşürmeyi nasıl başarabildiğini tefekkür etmeliyiz." dedi.

Müslümanların Kur'an-ı Kerim'e göre hayatlarını bütün yönleriyle tanzim etmeleri ve birbirleriyle çekişmeyi terk ederek ortak düşmanlara karşı birlik olmaları gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan'ın rahmet iklimini hep beraber yaşamak temennisi ile tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerifini ve Ramazan'a ulaşan Müslümanları tebrik eder; bu ayın Müslümanlar arasında vahdet ve kardeşliğe, insanlık için huzur, hidayet ve kurtuluşa vesile olmasını Rabb-i Rahim'den niyaz ederim."  (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.