Yapıcıoğlu oyunu kullandı

Yapıcıoğlu oyunu kullandı

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu, oyunu kullandı.

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu, merkez Kayapınar ilçesinde kullandı.

Mezopotamya Mahallesi Kayapınar 2 Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde oy kullanan Yapıcıoğlu’na sevenleri ve dostları da eşlik etti.

Sabah saat 10.00 sıralarında okula gelen Yapıcıoğlu, oyunu 2151 nolu sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Yapıcıoğlu “Her şeyden önce ben bu seçim sonuçlarının memleket ve millet için hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız belasız bir seçim olmasını diliyorum. İnşallah hiçbirimizi, milletimizi üzecek, can yakacak herhangi bir olay olmadan bu seçimler sonuçlanır.” dedi.

“Seçim sonucunun memleket ve millet için hayırlı olmasını diliyorum”

“Yaklaşık 2 aydır partiler ve adaylar propagandalarını yaptılar. Bu saatten sonra propaganda yok.” diyen Yapıcıoğlu “Biz de propagandaya ilişkin hiçbir şey söylemeyeceğiz. Herkesin kararını vermiş. Bu karar her ne ise herhangi bir etki altında kalmadan, o iradeyi sakatlayacak herhangi bir tesir altında kalmaksızın sandığa yansımasını ve yansıdığı şekilde sandıktan çıkmasını diliyorum. Seçim sonucunun da memleket ve millet için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu daha sonra okulda oy kullanılan diğer bazı sınıfları da ziyaret ederek sandık görevlileriyle kısa süreli sohbet etti.

Gün içerisinde oy kullanılacak diğer bazı okulları da ziyaret edeceği öğrenilen Yapıcıoğlu, seçim sonuçlarını ise HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı’nda takip edecek.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Diyarbakır’da da oy verme işlemleri saat 08.00’de başlamıştı. Sandıklar 17.00’de kapanacak.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde Türkiye genelinde 59 milyon 391 bin 328 seçmen oy kullanıyor. Diyarbakır'da ise oy kullanan seçmen sayısı 1 milyon 23 bin 391 olarak belirlendi.

İLKHA




































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.