Yapıcıoğlu: Partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir

Yapıcıoğlu: Partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir

Referandum sonuçlarına ilişkin açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Türkiye’nin tarihi dönüm noktasında partilerinin tarihsel bir duruş sergilediğini söyledi.

Halkoylamasına ilişkin açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir” dedi.

Ümmetin maslahatı esas alınarak referandumda ‘evet’ oyu kullandıklarını anımsatan Yapıcıoğlu şöyle konuştu:

“HÜDA PAR olarak siyasetteki yegâne ölçümüz, aziz İslam’dır. Bu ölçümüz gereği partimiz; memleketimiz, milletimiz ve ümmetimizin maslahatını esas alarak anayasa değişikliği için yapılan referandumda ‘evet’ oyu kullanma kararı almış ve bu kararının gereğini yerine getirmiştir.”

“Partimizin ‘evet’ kararının referandum sonucunu ne oranda etkilediğini ve alınan bu sonuçta partimizin rolünü elbette ki halkımız takdir edecektir.” diyen Yapıcıoğlu, “Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir. Bu duruşumuz halkımızın maslahatına olacak şekilde sonuçlanmıştır ve bizim için önemli olan budur.” ifadelerini kullandı.  

Parti teşkilatı, üye ve gönüllülerine teşekkür eden Yapıcıoğlu, “Bu sonuca ulaşılmasında, parti disiplinine en güzel şekilde riayet ederek sandıklara giden ve kararımız doğrultusunda oylarını kullanan tüm üye ve partililerimize teşekkür ediyorum. Halkoylaması sonucunun milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. (İLKHA) 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler