Yapıcıoğlu: Siyonist çeteyi baş terörist olarak ilan edin

Yapıcıoğlu: Siyonist çeteyi baş terörist olarak ilan edin

​HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hükümet'e seslenerek, "Siyonist çeteyi devlet olarak tanımaktan vazgeçin ve her türlü ilişkiyi kesin. Siyonist çeteyi baş terörist olarak ilan edin." dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, resmi twitter hesabı üzerinden emperyalist ABD Başkanı Donald Trump'ın, Müslümanların mukaddeş şehri Kudüs'ü sözde siyonistlerin başkenti ilan etmesi kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bölgenin en büyük sorunu olan siyonist çetenin, işgal ettiği bütün topraklardan çıkarılarak Filistin'in bağımsızlığına kavuşturulması gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, zulmü durduracak bir siyaset geliştirilmediği takdirde zararın Filistin halkı ve topraklarıyla sınırlı kalmayacağını, bütün insanlığın bundan nasibini alacağını söyledi.

Mescid-i Aksa'ya saldırının bütün İslam ümmetine saldırı olduğunun altını çizen Yapıcıoğlu,  bu saldırılara karşı müşterek direniş cephesinin oluşturulması gerektiğini belirtti.

"Hükümete sesleniyorum: Slogan atmaktan vazgeçin, icra makamında olduğunuzu hatırlayın." diyen Yapıcıoğlu, şu adımların geciktirilmeden atılması çağrısında bulundu.

"Siyonist çeteyi devlet olarak tanımaktan vazgeçin ve her türlü ilişkiyi kesin. Siyonist çeteyi baş terörist olarak ilan edin. Destek veren bütün devlet, kurum ve kişileri 'teröre destek verenler' listesine alıp mal varlıklarını dondurun. Tel Aviv'deki elçiyi geri çağırın. Türkiye'deki siyonist temsilcileri derhal sınır dışı edin. Türkiye hava sahasını sivil uçaklar dahil siyonistlerin bütün uçaklarına kapatın. Siyonistlerin işgalindeki havaalanlarına uçuşları yasaklayın." (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.