Yapıcıoğlu: Yarın çok geç olabilir

Yapıcıoğlu: Yarın çok geç olabilir

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün seçim mitingi on binlere hitap eden Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, bölgenin ve Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ve neslin tehlikede olduğunu söyledi.

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök’ün seçim mitingi on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Mitingde konuşan eski HÜDA PAR Genel Başkanı Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, bölgenin ve Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ve neslin tehlikede olduğunu belirterek, “Hayasızlık patlıyor, hırsızlık olayları arttı, toplum kutuplaştı, uyuşturucu kullanım yaşı düştü bu gidişat kendi kendine olmadı. Birileri toplumu ifsad etmek için bütün imkanlarını kullanıyor. Eskişehir’de 6. sıradaki kişiyi çıkaramayacaklar ama o ahlaksızlığı topluma dayatmak ve yaygınlaştırmak istiyorlar.” dedi.

Bölgede ve ülkede yozlaşma artarken birilerinin bunu sadece seyrettiğini dile getiren Yapıcıoğlu, “Birileri de sadece seyrediyor, bunu oturmuş sadece seyrediyor, çoğunluk oyları gitmesin diye sadece seyrediyor. Ama birileri de geminin rotasını sahili selametle ulaştırmak istiyor. İşte ben bunun için geldim Aydın kardeşime şahid olmak için geldim. Yarın çok geç olabilir. Gemiyi batıracaklar. Bu gemi batarsa hepimiz içindeyiz. Uyuşturucu baronları, sapıklar gemiyi batırmak istiyorlar. Gemiyi kurtarmak isteyen bizlere yardım edin. Bizler de bu geminin içindeyiz. Hür adaylar gemiyi kurtaracaktır.” şeklinde konuştu.

Yapıcıoğlu son olarak, “7 Haziran genel seçimlerinde bağımsız aday Aydın Gök’e evet deyin. Hür aday 3 kişi değil 111 kişi gibi olacaktır.” ifadeleri ile konuşmasına son verdi.

Konuşma sırasında sık sık “kahrolsun PKK” sloganları atılması dikkat çekti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.