Yapıcıoğlu'nun Çınar'ın köylerindeki seçim çalışmaları devam ediyor foto-video

Yapıcıoğlu'nun Çınar'ın köylerindeki seçim çalışmaları devam ediyor foto-video

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun, seçim çalışmaları kapsamında yoğun ziyaret programları devam ediyor.

7 Haziran Genel Seçimlerinin yaklaşmasıyla çalışmalarını hızlandıran Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, yoğun gündem içersinde vatandaşların taziyelerine katılmayı ihmal etmiyor. Evlenecek çiftlerin düğün davetlerine de zaman ayırmaya çalışan Yapıcıoğlu, gençleri mutlu etmek adına bazen kilometrelerce yol kat ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Alabaş(Îxilya) köyünü ziyaret edip köylülerle bir araya gelen Yapıcıoğlu, burada Hacı Mustafa Bök’ün torunu Ahmet Bök’ün düğününe katıldı ve çiftlere mutluluklar diledi.

Yapıcıoğlu, daha sonra Çınar ilçesinde Mehmet Tekgül adlı gencin düğün törenine katıldı. Yapıcıoğlu burada da, gençlere saadet dolu bir yaşam diledi.

Yapıcıoğlu Çınar'daki çalışmalarının ardından döndüğü Diyarbakır il merkezinde, 28 Şubat sürecinin mağdurlarından ve halen cezaevinde bulunan İdris Şimşek'in vefat eden yakını Bayram Şimşek'in taziyesine katıldı. Kayapınar Ahmed-î Xani taziye evine gelen Yapıcıoğlu, Şimşek'in yakınlarına başsağlığı diledi. 

Yapıcıoğlu, buradan ayrıldıktan sonra Batı Karakoç (Sünneti) Mahallesi'nde vefat eden bir vatandaşın taziyesine katılarak vefat eden için Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabr-ı cemil diledi. (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.