Yapımı tamamlanamayan cami yardım bekliyor

Yapımı tamamlanamayan cami yardım bekliyor

Batman'ın Kozluk ilçesinde yıllardır yapımı tamamlanamayan cami yardım bekliyor.

Batman'ın Kozluk (Hazo) ilçesi Tepecik Mahallesi'nde yıllardır yapımı devam eden Hz. Zeynelabidin Camii hayırseverlerin yardım ve desteklerini bekliyor.

Hz. Zeynelabidin Camii'ni Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyesi Ebubekir Işık, Kozluk Devlet Hastanesinin karşısında bulunan caminin yapımında sona gelindiğini ancak birçok eksikliği bulunduğunu söyledi.

Vefat eden babasının bağışladığı 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edilen caminin tamamlanıp, ibadete açılması için hayırseverlere çağrıda bulunan Işık, "İki sene önce inşaatına başladığımız caminin son aşamaları kalmış. İnşallah iki ay gibi kısa bir süre içinde tamamlamayı düşünüyoruz. Toplamda iki minare yapılacak ve caminin ihtiyaçları var. Tüm hayırseverlerin yardımını bekliyoruz. İnşallah en kısa sürede camiyi ibadete açacağız. Caminin alt tarafında kız ve erkek Kur'an kursları devam ediyor. Cami avlusunda da güzel bir şadırvan yapmayı düşünüyoruz ve banklar yerleştireceğiz. Allah nasip ederse cami bahçesine kapalı bir kitaplık da yapmayı düşünüyoruz. Vatandaşın rahatça oturup, ağaç altında kitap okuyup dinlenebileceği güzel bir cami bahçesi planlıyoruz. Camide yapılacak tüm masraflar için toplamda 160-170 bin TL'ye ihtiyaç var. Allah, yardım edecek tüm hayırseverlerden razı olsun." dedi.

Cami için yardım etmek isteyen vatandaşların "0545 914 6329" numarasını arayarak bilgi alabileceklerini ifade eden Işık, "0480 6972 6796 5002" hesap numarası yoluyla da yardımda bulunulabileceğini bildirdi. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.