Yardımeli’nden bölgedeki mağdur halka yardım

Yardımeli’nden bölgedeki mağdur halka yardım

Yardımeli Derneği İstanbul Şubesi, YAR-DER aracılığı ile bölgede yaşanan çatışmalardan dolayı mağdur ve muhtaç olan ailelere bir kamyon yardım malzemesi gönderdi.

Yardımeli Derneği İstanbul Şubesi, Şanlıurfa’da faaliyet yürüten YAR-DER aracılığı ile Cizre, Silopi, Nusaybin ve İdil’de yaşanan çatışmalardan dolayı mağdur ve muhtaç olan ailelere bir kamyon gıda ve yaşam malzemesi gönderdi.  

Yardım kamyonunun Batman Umut-Der lojistik merkezine gönderileceği, oradan da muhtaç ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

Kendilerine ulaşan gıdaları Cizre ve Silopi’deki muhtaç ailelere ulaştırabilmek için YAR-DER’e teslim ettiklerini belirten Yardımeli Derneği Şanlıurfa temsilcisi Mustafa Tosun, “Allah yardım eden, yardım gönderen herkesten razı olsun. İnşallah tez zamanda bu karmaşalar biter ve vatandaşlarımız artık huzura kavuşur.” dedi.

Yardımeli Derneği İstanbul Şubesi ile dayanışma içerisinde olduğunu belirten YAR-DER Başkanı Mahmut Çelik ise “İnşallah burada toplanan malzemeleri, bölgedeki kardeşlerimize ulaştıracağız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı. (Mustafa Gül-İLKHA) 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler