Yaşadığınız hukuksuzlukları anlatmak için desteğinizi bekliyoruz

Yaşadığınız hukuksuzlukları anlatmak için desteğinizi bekliyoruz

Esnaf ziyaretlerinde bulunan HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayları, yaşanan hukuksuzlukları daha güçlü bir şekilde dile getirmek için halkın desteğine ihtiyacın olduğunu söylediler.

HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayları Avukat Mahmut Şahin ve Yusuf Yüksel, beraberlerindeki heyetle Elazığ’ın Sivrice ilçesi esnafını ziyaret ederek partilerini tanıtıp 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundular.

Milletvekili adayları, ziyaret ettikleri esnafın göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ziyaretlerde esnaf, ülkedeki adaletsizliklerden, hukuksuzluklardan ve özellikle de mülakatların birçok insanı mağdur etmesinden yakındılar.

Yaşanan mağduriyetleri en üst perdeden dile getirmek için halkın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirten milletvekili adaylarından Avukat Mahmut Şahin, “Bizler bu tür hukuksuzlukların ve özellikle de mülakatlarda yaşanan haksızlıkların farkındayız ve bunları en üst perdeden dile getiriyoruz. Fakat sesimizi duymak istemiyorlar. Bu yüzden bizler de sesimizin daha gür çıkması için, sizin yaşadıklarınız bu hukuksuzlukları daha güçlü bir şekilde dile getirebilmek için, 24 Haziran seçimlerinde sizlerin oylarını talep ediyoruz.” diye konuştu.

Adaylar, daha sonra ilçedeki bazı siyasi partilerin seçim bürolarını da ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

İLKHA























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.