Yasinler kurban olmaya devam ettikçe zalimlerin uykusu kaçacaktır

Yasinler kurban olmaya devam ettikçe zalimlerin uykusu kaçacaktır

​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, PKK/HDP’liler tarafından katledilen Yasin Börü ve arkadaşları ile Aytaç Baran'ı kabirleri başında ziyaret etti.

6-7 Ekim 2014’e denk gelen Kurban Bayramı’nda PKK/HDP’liler tarafından barbarca katledilen Yasin Börü ve arkadaşları ile İHYA-DER Başkanı Aytaç Baran, aileleri ve sevenleri tarafından kabirleri başında yâd edildi. Kabir ziyaretine HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz ile beraberindeki heyet de katıldı.

Kabir ziyaretinde konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcı Yılmaz, Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarını hayırla yad ettiklerini, İslam coğrafyasının birçok yerinde Yasinlerin yine şehit olduğunu belirtti.

Yılmaz, “Bugün yüzlerce, binlerce sevenleri burada mezarlıkta hem birer Fatiha okumak hem hatıralarına sahip çıkmak yâd etmek için ir araya gelmişler. Yasinler, kurban olmaya devam ettikçe zalimlerin uykusu kaçacaktır. Zalimler rahat uyuyamayacaklardır. Zulmün zalimin küfrün olduğu her yerde elbette mazlumlar, mustazaflar bu davaya sahip çıkacak ve yerde bırakmayacaklardır. Fakirlerin, muhtaçların açların olduğu yerde her dönemde Yasinler çıkacak ve o insanlara bir parçada olsa kurban eti götüreceklerdir. Kurban eti götürürken kendileri belki kurban olacaklar ama bu misyon sürekli devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki bizler onu unutmayalım, yeter ki bizler bu davaya sahip çıkalım, bu misyona sahip çıkalım. Her kurban hepimiz Yasin’iz deyip kesilen kurbanları dağıtalım, fakir ve muhtaçları yardımsız muhtaç bir halde bırakmayalım.” dedi.

“Arakan’daki Müslümanlar kendileri kurban olmakta”

Yılmaz, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Son günlerde medyada siz de takip ediyorsunuz, Arakan’daki Müslümanlar kendileri kurban olmakta. Vahşi Budistlerin, Budist rahiplerin eliyle katledilmektedirler. Yemen’de Müslümanlar çocuklar özellikle açlıktan dolayı ölmektedir. Bir yandan İslam coğrafyasının kendini bilmez bazı azgınları zevk sefa içerisinde bir yaşam sürüyor ve Kurban Bayramı'nı aslına uygun olarak idrak etmezken bunu israfa dönüştürürken diğer yanda ümmetin evlatları açlıktan ölmektedir. O nedenle kurbanların fakir ve muhtaçlara yetişmesi noktasında Yasin gibi ve kardeşleri gibi bir misyon üstlenmeleri, canları pahasına, kurban olma pahasına bunu yerine getirmeleri gerekiyor Müslümanların. Rabbim ailelerine sevenlerine sabır versin, bizlere sabır seversin. Yasinler bir daha bu şekil katledilmemeleri için Yasinleri unutmayalım ve unutturmayalım.”

İLKHA




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.