Yaşlı çiftin 5 yıl sonra resmi nikah sevinci foto

Yaşlı çiftin 5 yıl sonra resmi nikah sevinci foto

Gaziantep’te 5 yıl önce evlenen ve resmi nikahları bulunmayan 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Keçiş, bugün düzenlenen törenle resmi nikahlarını kıydırdı.

5 yıl önce aynı mahallede oturan gelinleri aracılığı ile tanışarak evlenen Musa Kazım Kuzucu ile Zekiye Keçiş, Şahinbey Belediyesi nikâh salonunda düzenlenen törenle resmi nikah kıydılar.

Eşine, kendisinin ölümü durumunda mirasından pay verebilmek için resmi nikah kıymaya karar verdiğini belirten Musa amca, bugün yapılan nikah töreniyle hayatlarını resmen birleştirdi.

Nikâh töreninden önce gazetecilere bir açıklama yapan Musa Kazım Kuzucu amca, ilk eşinin vefatının ardından her yerde evlenebileceği eş aradığını ve 5 yıl önce Zekiye Keçiş ile evlendiğini söyledi.

Kuzucu, “5 yıl önce gelinlerimiz vasıtasıyla kendisiyle tanıştık. 5 yıldır imam nikâhı ile yaşıyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz. Kötü bir söz bile söylemedim. O da beni hiç üzmedi. Bana bir şey olursa, ben de ortada kalmaması için resmi nikahla evlenmek istedim. Hayatımın ikinci baharını yaşıyorum ve çok mutluyum.”dedi.

76 yaşındaki Zekiye Keçiş ise 5 yıl önce tanışıp, birlikte yaşamaya başladığı Kuzucu’dan çok memnun olduğunu belirterek, “Biz zaten güzel anlaşıyoruz. Birbirimize hiçbir kötü söz sarf etmedik ve beni hiç üzmedi. Ben de elimden geldiğince onun her hizmetini yapıyorum. En iyi şekilde hizmet ediyorum. Hiçbir eksiğini, bırakmıyorum.” ifadelerini kullandı.

Yaşlı çiftin resmi nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıydı. Yıllar sonra tekrar nikâh masasına oturan çiftin oldukça heyecanlı olduğu gözlerden kaçmazken, Tahmazoğlu, Zekiye Keçiş'e altın bilezik hediye etti.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.