Yavuz: Siyaset ve idare mekanizması halka hizmet vesileleridir

Yavuz: Siyaset ve idare mekanizması halka hizmet vesileleridir

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz ve beraberindeki heyet, Valiler Kararnamesiyle Adıyaman Valiliğinden Şanlıurfa’ya yeni atanan Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.

Bazı programlara katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, Vali Abdullah Erin'i makamında ziyaret ederek "Hayırlı olsun!" temennilerinde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, HÜDA PAR heyetini makamında karşıladı. Ziyarette, Şanlıurfa’daki sorunlar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Vali Erin, yaklaşık 2 aydır geldiği Şanlıurfa’da birçok çalışmayı yerinde incelediğini hatırlatarak, devam eden projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, siyaset ve idare mekanizmasının halka hizmet vesileleri olduğunu söyleyerek, amacından ve bağlamından koparılsa da meseleye bu gözle bakmak ve bunda ısrarcı olunması gerektiğini dile getirdi.

Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gördüklerini belirten Yavuz, devletin halkın değerlerine sürekli yaklaşması gerektiğini; halktan kopuk, halkın gündeminden uzak ve halka karşı yalnızlaşan bir şekilde olmaması gerektiğini belirtti.

Halka; insanlık onuruna yakışır şekilde yaşanabilir bir dünyanın sunulmasını ve dini yalnızca Allah'a has kılarak ahiretin de kazanılmasını siyasetlerinin ekseni olarak belirlediklerini belirten Yavuz, devlet mekanizmalarının tamamının bu hedefi gerçekleştirmek için seferber edilmesi gerektiğini söyledi.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı temennileri ile sona erdi.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.