"Yaz döneminde Kur'ani bir nesil yetişsin"

"Yaz döneminde Kur'ani bir nesil yetişsin"

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde görev yapan Din Kültürü öğretmeni İsmet Arslan, karne dağıtımından sonra yaptığı açıklamada, öğrenci ve velilerin yaz tatilini iyi değerlendirmelerini istedi.

ADIYAMAN - Gerger'in Güzelsu (Cımık) Köyü İlköğretimokulunda görev yapan Din Kültürü öğretmeni İsmet Arslan karne dağıtımından sonra öğrenci ailelerine tavsiyelerde bulundu.


Karnenin öğrencilerin gerçek potansiyellerini yansıtmadığını belirten Arslan, öğrencilerin yaz dönemlerinde kendilerini geliştirmek adına kitap okumalarını ve sosyal aktivitelere katılmalarını tavsiye etti.


Özellikle yaz döneminde verilen Kur'an-ı Kerim eğitimini çok iyi değerlendirmelerini isteyen Arslan,, temel dini bilgilerde ve itikadi konulara çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.


Karnesi düşük olan öğrencilerin ailelerini de uyaran Arslan, öğrencilerin daha çok çalışması için gereken fırsat ve imkanların sağlanması için bilinçsiz bir şekilde televizyon ve internet kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.(Emin Nazlı - Mehmet Eren - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler