Yaz Kur'an kursları kapanış programı düzenlendi

Yaz Kur'an kursları kapanış programı düzenlendi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kur’an kursunda eğitim gören yaklaşık 10 bin öğrenci için program düzenlendi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan camilerde Kur’an kurslarında eğitim gören yaklaşık 10 bin öğrenci için "Dinimi Seviyorum" temalı bir kapanış programı düzenledi.

Viranşehir Belediye Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Ömer Halis Demir Konferans salonunda düzenlenen kapanış programına Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çoban, Viranşehir İlçe Müftü Vekili Şeyhmus Aslan, cami imamları ve Kur’an kursu öğrencileri katıldı.

Program Kur’an kursu öğrencisinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Kışla Cami Kur’an Kursu’nun kız öğrencileri tarafından yapılan gösteri ile devam etti.

Program sonunda Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, "Öncelikle yaz tatillerinde Kur’an-ı Kerim ve dini bilgilerini geliştirmek için camileri ve Kur’an Kurslarını tercih eden bu yavrulara ve bunları yönlendiren ailelerine, yetiştiren öğreticilere teşekkür ederim.  Bu programda emeği geçen başta Viranşehir Belediyesi ve tüm öğretici hocalarımıza teşekkür ediyorum."

Yaklaşık 3 saat süren program Öğrencilere verilen çeşitli ikramlar ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler