Bingöl’de Yaz Kur’an kursunda okuyan çocuklara Kur’an-ı Kerim hediye edildi

Bingöl’de Yaz Kur’an kursunda okuyan çocuklara Kur’an-ı Kerim hediye edildi

Bingöl’de bulunan Selahaddin-i Eyyubi Gençlik Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği ile il müftülüğü işbirliğiyle açılan yaz Kur’an kursunda okuyan çocuklara, Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Selahaddin-i Eyyubi Gençlik Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Deneği ile il müftülüğü işbirliğiyle açılan yaz Kur’an kursunda okuyan çocuklara, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Cihannüma Bingöl Temsilciliğinin katkılarıyla Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Selahaddin-i Eyyubi Gençlik Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Deneğinde il müftülüğü işbirliğiyle açılan yaz Kur’an kursunda okuyan çocuklara,  Selahaddin-i Eyyubi Derneği Başkanı Muhammed Fatih Kartal, Cihannüma Derneği İl Temsilcisi Feyzi Aytar, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik lideri birim sorumlusu Vedat Avar tarafından Kur’an-ı Kerim ve kırtasiye malzemesi hediye edildi.

Yaz Kur’an kursu öğrencilerine Kur’an-ı Kerim hediye eden Cihannüma Bingöl Temsilcisi Feyzi Aytar, “Bingöl Gençlik Merkezi ve Cihannüma Derneği işbirliğiyle Selahaddin-i Eyyubi Derneğimizde açılan yaz Kur’an kursundaki çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim ve kırtasiye malzemesi hediye ettik. Bu tür hayırlı faaliyetlerimiz devam edecektir. Geçenlerde 3 okulda daha Kur’an-ı Kerim hediye ettik.” dedi.

“Çocuklarımızın milli ve manevi anlamda yetişmeleri için gayret edeceğiz”

Selahaddin-i Eyyubi Derneği Başkanı Muhammed Fatih Kartal da Bingöl Gençlik Merkezi ve Cihannüma Derneği işbirliğiyle Selahaddin-i Eyyubi Derneğinde açılan yaz Kur’an kursundaki çocuklara Kur’an-ı Kerim ve kırtasiye malzemesi hediye edildiğini söyledi.

Kartal, “Burası Selahaddin-i Eyyubi Gençlik Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Deneğimizin eğitim merkezi.  Burada Gençlik Spor Bakanlığı ile birlikte ortak yürüttüğümüz Tekno kahve projemiz var. Proje kapsamında okulların tatil olmasıyla birlikte il müftülüğü işbirliğiyle yaz Kur’an kursunu açtık. Yaz Kur’an kursumuzu, İslami eğitim ile birlikte bazı etkinlikler olarak devam ettiriyoruz. İslami eğitim kapsamında, Kur’an-ı Kerim, temel dini bilgiler eğitimi, adabı muaşeret, sure ve dua ezberi gibi konular yer alıyor. Diğer taraftan öğrencilerin sosyal yönünü geliştirecek bir takım etkinliklerimiz de olacak. Buradaki kız-erkek çocuklarımıza iyi bir eğitim vererek milli ve manevi anlamda yetişmeleri için gayret göstereceğiz. Yaz Kur’an kursuna katkı yapan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.