Yaz Kuran Kursuna katılan öğrencilere bisiklet hediye edildi

Yaz Kuran Kursuna katılan öğrencilere bisiklet hediye edildi

Bingöl’de Yaz Kuran Kurslarında katılarak başarılı olan öğrencilere il Müftülüğü tarafından bisiklet hediye edildi.

Bingöl Valiliği, İl Müftülüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün işbirliği ile temin edilen 20 adet bisiklet, 2016 yılı yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen çeşitli etkinlikler ve yarışmalarda başarı gösteren 20 öğrenciye teslim edildi.

Bingöl İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Şemseddin Aydoğdu’nun katılımıyla düzenlenen bisiklet dağıtım töreni,  Merkez Hacılar Cami avlusunda gerçekleştirildi.

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Aydoğdu,  “Yaz Kur’an kursları, Diyanet işleri Başkanlığımızın çok önemsediği, halkımızın da, dinini, Kur’an’ını öğrensin diye çocuklarını büyük bir içtenlik ve beklentiyle camilere ve Kur’an Kurslarına göndermesiyle, milyonlarca çocuğumuzun katılımıyla gerçekleşen çok ciddi bir eğitim faaliyetidir. Okullar kapandığında bütün çocukların heyecanlarının temelinde tatilin tadını çıkarma gayreti varken, Ramazan ayının da denk geldiği uzun yaz günlerinde, bu beklentilerini bir tarafa bırakıp camilere doluşan çocuklar, hediyelerin en iyisine ve övgülerin en yücesine layıktır. Bu hediyelerin teminine vesile olan Bingöl Valisi Sayın Yavuz selim Köşger’e, İl Müftüsü Mecit Can’a, Halk Sağlığı Müdürü Vedat Söyiler’e  çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu çocukları Yaz tatilinde camilere gönderen Anne-Babalara, onları en güzel şekilde eğitmek için tatillerini ve izinlerini feda eden Din gönüllüleri ve Kur’an Kursu öğreticilerine de teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.