"Yerli ve tam bağımsız bir ekonomi politikamızın olması gerekiyor"

"Yerli ve tam bağımsız bir ekonomi politikamızın olması gerekiyor"

​İstanbul’da esnaf ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, ekonomideki son gelişmelere değinerek, yerli ve tam bağımsız ekonomi politikasının olması gerektiğini vurguladı.

İstanbul 2’nci bölgeden milletvekili adayı olan HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, 2’nci bölge adaylarıyla beraber Zeytinburnu ilçesindeki esnafı ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde esnaf genel olarak işlerin durgunluğundan şikâyet ederek, yapılacak olan 24 Haziran genel seçimlerinin hayır getirmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretlerde esnafın desteğini isteyen Yavuz, vatandaşın sorunları ve taleplerinin dinlemenin yanı sıra sorulan soruları da cevapladı.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Yavuz, ekonomideki son gelişmelerin vatandaşı derin bir şekilde üzdüğünü belirtti.

Küresel anlamda yaşanan dalgalanmaların ülke ekonomisini etkilememesi için yerli ve tam bağımsız ekonomi politikasının olması gerektiğini vurgulayan Yavuz, şöyle konuştu:

"İstanbul’a yönelik seçim çalışmalarımız kapsamında 2’nci bölge milletvekilleri adayları olarak esnaf ziyaretlerimize Zeytinburnu ilçesinden başladık. Esnaf kardeşlerimizden gördüğümüz ilgi bizleri memnun etti. Bunun yanında özellikle dövizdeki son hareketlilik, ekonomideki son gelişmeler vatandaşımızı ve esnafımızı derin bir şekilde üzmüştür. Esnaf her ne kadar tevekkülü elden bırakmasa da bir şekilde bunun düzelmesini talep ediyor. Bu haklı bir taleptir. Küresel anlamda yaşanan dalgalanmalar artık bizleri etkilememesi gerekiyor. Bunun için de yerli ve tam bağımsız bir ekonomi politikamızın olması gerekiyor. Bu halka benzeyen siyasi ve iktisadi tasarımları, bu tevekkül sahibi esnafımız ve halkımız hak ediyor. HÜDA PAR olarak esnafımızın ve bu konuda şikâyeti olan tüm halkımızın sesi olmaya gayret edeceğiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz, Allah bereketli kılsın. Bizimle dolaşan, emek veren bütün gönüllülerimize, üyelerimize teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Allah hayırlara vesile kılsın inşallah” 

İLKHA






















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler