Yetim-Der yetimlere aylık dağıttı

Yetim-Der yetimlere aylık dağıttı

Diyarbakır’da faaliyet yürüten Yetim-Der, Nisan ayı dolayısıyla yetimlere nakdi yardımda bulundu.

Diyarbakır’da yetim ve öksüzlere yönelik yaptığı hayır faaliyetleri ile tanınan Yetim-Der, Nisan ayı dolayısıyla yetimlere para yardımında bulundu.

Yetim, Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikri Karavil, Nisan ayında yaptıkları yardımlar hakkında İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) açıklamalarda bulundu.

“Yardımlarımız devam edecek”

Yetim-Der’in ‘Bir Yetime Sen de Sponsor Ol’ kampanyası ile başlattığı kampanya kapsamında yardımlarda bulunduklarını belirten Karavil, “Yetim kardeşlerimize düzenli aylık bağlama çalışmamıza nisan ayında startını verdik. Suriyeli eburas ailesinin 7 yetimine aylıkları ödendi. İlk aylıkları olma münasebeti ile aileler çok sevindiler. Bu yetimleri sevindirmemize vesile olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Suriyeli bu muhacir kardeşlerimizin, bunun dışında ciddi anlamda ihtiyaçları var. Onları da ileriki günlerde İnşallah tedarik etmeye çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“Diyarbakır dışına da yardım yapacağız”

Tespit edilen diğer yetimlerin ve mağdur ailelerin aylıklarının da yarından itibaren kendilerine ulaştırılacağını belirten Karavil sözlerini şöyle noktaladı:

“Yardım paralarını bankada kendilerine açmış olduğumuz banka hesaplarına aktaracağız. İnşallah yarın Diyarbakır dışındaki yetim kardeşlerimizin ödemelerini yapacağız. Daha sonraki günlerde de bu yardımlara devam edeceğiz.” (Ali Fidancı - İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.