`Yetimê Ümmetê` Albümü Çıktı

`Yetimê Ümmetê` Albümü Çıktı

Selami Güneş`in, ağırlıklı olarak yetimleri konu alan parçalardan oluşan 'Yetimê Ümmetê' adlı albümü çıktı.

İSTANBUL- Özlem Ajans sanatçılarından Selami Güneş’in 11 parçadan oluşan ve ağırlıklı olarak yetimleri konu alan ‘Yetimê Ümmetê’ isimli albümü çıktı.

Albümde, Roboski, Susa, Şehadet ve bir yetimin, annesini kaybettikten sonraki duygularını dile getiren bir parça vb. birçok konuyu ele alan eserleri içeriyor. Özellikle yetimleri konu alan bu albüm çalışması yetimlere ithaf edildi.

Yeni albüm hakkında konuşan Selami Güneş, “Bazı problemlerden bu parçayı daha önce kullanamadık. Daha sonra Avrupa’ya seyahatlerimiz oldu. Avrupa Yetim Der için programlar yaptık. Yine Doğu ve Güneydoğu’daki yetim kardeşlerimizle görüştük, birlikte zaman geçirdik. Bu kardeşlerimizle olmak bizleri derinden etkiledi ve böyle bir çalışma hazırlamak istedik. Bunu dile getirmekte fayda görüyorum ki ülkemizde yetimlere yeteri kadar ilgi ve alaka gösterilmiyor. Gündeme pek getirilmiyor. Bizler de Özlem Ajans olarak bu konuya biraz daha dikkat çekmek, gündeme getirmek için arkadaşlarımızla istişare ettik ve ‘Yetimê Ümmetê’ kasetini hazırlamayı uygun gördük. Bu albüm 11 parçadan oluşmaktadır. Bu albümümüz açıkçası biraz farklı bir albüm oldu. Bu çalışma, içerisinde Roboski’yi, Susa’yı, bir yetimin, annesini kaybettikten sonraki duygularını dile getiren bir parçayı barındıran bir albüm oldu. Yine Ümmetin vahdetini düşünen insanların izleyip etkileneceğini düşündüğümüz bir parça var. Yine olmazsa olmazımız olan şehadet ile ilgili bir parçamız var.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.