​Yetimler Vakfı ramazan çalışmalarını başlattı

​Yetimler Vakfı ramazan çalışmalarını başlattı

Yetimler Vakfı, hayırseverlerin göndermiş olduğu sadaka ve adak kurbanlarını keserek Diyarbakırlı yetimler için ramazan hazırlığı yapmaya başladı.

Yetimler Vakfı, hayırseverlerin göndermiş olduğu sadaka, akika, şükür ve adak kurbanlarını keserek ramazan ayı öncesi ve ay içerisinde Diyarbakırlı yetimlere dağıtmak üzere çalışmalarına başladı.

Ramazan ayının yaklaşmasıyla yardım çalışmalarını hızlandıran Diyarbakır ​Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Vakfı, hayırseverlerin vekaleten göndermiş oldukları sadaka, akika, şükür ve adak kurbanlarının kesimleri yapıldı. Hazırlanan kırmızı etler ramazan ayı öncesi ve ay içerisinde yetim ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Yetimler Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden Recep Bozkır, "Yetimler Vakfı önceki yıllarda olduğu gibi yine bu sene de ramazan ayı münasebetiyle yetim ailelere gıda yardımında bulundu. Bugün itibariyle de ramazandan önce keseceğimiz, hayır sahiplerinin bize vermiş olduğu şükür, akika, adak ve sadaka kurbanlarını burada kesip ramazandan önce ve ay içinde olmak üzere en az iki sefer de yetim ailelere ulaştıracağız. Bugün keseceğimiz 25 adet kurbanımızı ramazandan önce yetim ailelerimize ulaştırmayı planlıyoruz." dedi.

Bu tür çalışmalarının her hafta tekrarlandığını belirten Bozkır, "Her perşembe bize vekaleten verilen sadaka gibi kurbanlıkları kesip görüntülerini ve dağıtım bilgilerini hayır sahipleri ile paylaşıyoruz. Düzenli gelen kurban ve diğer yardımlarımızı da sırayla Sur, Yenişehir, Bağlar Kayapınar ve çevre ilçeler olmak üzere tüm ilçelerimizdeki yetim ailelere dağıtıyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.