Yetimlerimizi sevindirmeye devam edeceğiz

Yetimlerimizi sevindirmeye devam edeceğiz

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Şanlıurfa'da 50 yetim çocuğu tepeden tırnağa giydirdi.

Kısa bir süre önce kuruluşunu ilan eden ve 50'nin üzerinde ülkede yardım faaliyetlerini sürdüren uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri ve yetim çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Avrupa Yetim Eli, Şanlıurfa Umut Kervanı aracılığı ile tespit edilen 50 yetim çocuğu tepeden tırnağa giydirdi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir giyim mağazasına aileleriyle gelen yetim çocuklar, reyonlardan istedikleri giysi ve ayakkabıları seçerek bayram öncesinde mutluluk yaşadı.

Yapılan yardımlar ile ilgili açıklama yapan Avrupa Yetim Eli Şanlıurfa Temsilcisi İsmail Karadal, "Bu mübarek günde Avrupa'da faaliyet yürüten Avrupa Yetim Eli,  Şanlıurfa Umut Kervanı aracılığıyla 50 yetim çocuğu tepeden tırnağa giydirdi. Bu hayırda katkısı olan hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Gönül isterdi ki sadece elli yetim çocuğa değil 100 ya da 150 çocuğa yardım yapalım ama elimizdeki imkânlar bu kadardır. Avrupa'daki hayırseverlerin Avrupa Yetim Eli aracılığı ile gönderdiği emanetleri sahiplerine ulaştırdık. Allah hayırlarını kabul etsin. Yardımlarını bizden esirgemesinler. Onlar bize yardım gönderdikçe biz de onların hayırlarına aracı olarak yetimlerimizi giydirmeye ve onları sevindirmeye devam edeceğiz. Allah da onları sevindirsin inşallah. Allah kendilerinden razı olsun." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler