Yıldırım ilçesinde kaçak yapılaşmaya taviz yok

Yıldırım ilçesinde kaçak yapılaşmaya taviz yok

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kaçak inşaata başvurulmaması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Yıldırım'ı yeniden planlayıp geleceğe hazırlamak istediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeniden planlamaktan kastımız doğru planlama yaparak şehri yeniden inşa etmek. Bu anlamda kaçak yapılaşmaya asla göz yummuyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda temel atma törenlerine başladık ve bundan sonra da hızla devam edeceğiz” dedi. 

Yıldırım’da kaçak yapılaşmaya taviz yok

Kaçak yapılaşmaya asla tahammüllerinin olmadığını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz var. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için çok önemli projeleri artık hayata geçirmeye başlıyoruz. Bu anlamda Yıldırımlı hemşerilerimizden isteğim kaçak yapı konusunda duyarlı olmalarıdır. Son 30 yılda oluşan bu kötü görüntü kaçak ve plansız yapılaşmadan kaynaklanmaktadır.” şeklinde konuştu.

Kaçak inşaatın sonucu hapis

Yıldırım’da yeni bir çarpıklığa neden olacak kaçak yapılaşmaya taviz göstermeyeceklerinin altını çizen Başkan Edebali, “Alışkanlık haline gelen seçim öncesi kaçak inşaata müsamaha gösterilir anlayışından kurtulmamız lazım. Yıllarca kaçak yapılaşmadan dolayı yaşadığımız sıkıntılar ortada” ifadelerini kullandı.

Kaçak yapı nedeniyle kişilerin hapisle cezalandırılmalarını istemediklerini sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “Bu anlamda yarınlara emin adımlarla yürürken kaçak inşaat yaparak geleceğimizi karartmamız kabul edilemez. Yıldırım Belediyesi olarak kaçakla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” şeklinde görüşlerini belirtti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.