"Yol sorunu nedeniyle iş yapamaz hale geldik"

"Yol sorunu nedeniyle iş yapamaz hale geldik"

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde tamamlanmayan yol çalışmalarına tepki gösteren esnaf, artık iş yapamaz hale geldiklerini söyledi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yolların durumu, esnafın tepkisine neden oluyor. Yetkililerin bu yollarla fazla ilgilenmediğini savunan esnaf, çalışmaların bir an önce bitirilerek, yolların düzeltilmesini istiyor.

Eyyüp Peygamber Caddesi Selçuklu Mahallesi 3609. Sokak'ta kazı çalışmasının 2-3 aydır bitmediğini anlatan esnaf, birçok öğrencinin ve öğretmenin bu yolu kullanamadığını söyledi.

Esnaftan Nusret Gülgül, "Zaten bir ay önce yapıldı, yine bozuldu. Yine yapsalar yine bozacaklar. Yani hep sorun. Olan millete oluyor. Altyapı sorunu olduğu için kazdılar. Altyapı sorununu halletmeden yolu yaptılar. Yolun hepsini bitirdiler, tekrardan bozdular. Hep milletten para gidiyor. İki ay önce yapıldı. Hemen hemen yirmi gündür bozulmuş. Yapsalar yine bozacaklar. Bir yola bakın, bu kadar sorun olur mu? Bu yoldan dolayı iş yapamıyoruz. Zaten zam üstüne zam oluyor. Bir de bu sorunlar oldu mu işin içinden çıkamıyoruz. Bu cadde işlek bir cadde. Okullar bu yolda, servis geçiyor, öğrenciler zorlanıyor. Öğretmenler bile geçemiyor buradan. Başka yolu kullanmak zorunda kalıyorlar." dedi.

"Yol sorunu nedeniyle iş yapamaz hale geldik"

Yol sorunları nedeniyle iş yapamadıklarını dile getiren Nuri Gözkıran, "Yolu bozmuşlar ve hâlâ yapmamışlar. İki ayda bir bu yolu bozuyorlar, tekrardan yapıyorlar. Bu yol her zaman sorunlu. Bu sorun altyapı sorunu. Sıkıntımız projelerin yanlış işleyişidir. Biz bu yol nedeniyle iş yapamaz hale geldik. Bu tozdan dumandan insan zorla yürüyebiliyor. Bu yol sorunları konusunda Eyyübiye'de aktif hizmet yok." ifadelerini kullandı.

Söz konusu yol çalışması nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Ahmet Aslan ise toz ve duman olduğu için iş yerinde oturamaz hale geldiklerini belirtip, yetkililerden bir an önce bu yolun yapılmasını talep etti.

İLKHA


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.