Yüceköylüler Muhammedî aşklarını paylaştılar

Yüceköylüler Muhammedî aşklarını paylaştılar

Batman'ın Gercüş ilçesinde bağlı Yüceköy'de düzenlenen kutlu doğum etkinliğinin ardından köylüler duygularını paylaştı.

Batman'ın Gercüş (Gercewsê) ilçesine bağlı Yüceköy'de (Balanê) Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Batman Köy-Der tarafından düzenlenen "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed(sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliğinin ardından köylüler duygularını paylaştı. Etkinliğin çok güzel bir havada gerçekleştiğini belirten köylüler, kutlu doğum heyecanlarını ve Muhammedî aşklarını paylaştılar.

Görme özürlü Rukiye Gezer, Hz Muhammed'i görebilmek için her şeyin feda edebileceğini belirterek, “Çok sevinçliyiz. Efendimiz için bu güzel etkinliği düzenleyenlerden Allah razı olsun ve ecirlerini kat kat artırsın. Anlatılamaz bu aşk, Efendimizi görmek için neler verilmez ki, gerekirse canımızı bile veririz.” dedi.

Abdülkerim Gündüz amca ise salâvat getirerek, "Allah hepimizi affetsin. Bu güzel mevlide davet ettiler, biz de geldik. Kendimize ve tüm Müslümanlara dua ettik. Allah efendimizin hatırına bizleri bağışlasın.” şeklinde dua etti. Halil Boncuk amca, "Allah hayrınızı kabul etsin. Rabbim Efendimizin hatırına bizleri affetsin inşallah” diye dua ederek teşekkür etti.

Çok güzel bir aşk ve sevda yaşadıklarını belirten peygamber sevdalısı genç kız, “Bu etkinliği düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformundan Allah razı olsun. Bu tür etkinlikler yapılmasa insanlar kendini kaybedecekler. Bu çok güzel bir sevda ve aşktır. Etkinliğe katılan tüm peygamber âşıklarından Allah razı olsun.” dedi.

Etkinliğe katılan küçük bir çocuk ise “Allah Peygamber sevdalılarından razı olsun. Çok güzeldi. İlahiler söyleyip, salavat ve tekbirler çektik. Allah razı olsun herkesten." diyerek heyecanını paylaştı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.