“Yunanistan’a kaçan helikopterde CIA ajanı da vardı”

“Yunanistan’a kaçan helikopterde CIA ajanı da vardı”

Darbe girişimine karşı Bursa’nın İnegöl ilçesi belediye meydanında sürdürülen direniş nöbetinde ilçe halkıyla buluşan Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Paralel Yapının, darbe girişiminin sadece bir maşası olduğuna dikkat çekti.

ABD destekli darbe girişimine karşı  sürdürülen direniş nöbetinde Bursa’nın İnegöl ilçesi belediye meydanında halkla buluşan Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Paralel Yapının darbe girişiminde sadece bir maşa olduğuna dikkat çekerek, darbenin arkasında Amerika ve İsrail devletlerinin olduğunu söyledi.

Kur’an-ı kerim tilavetiyle başlayan programda Dilipak, İnegöllülere 15 Temmuz darbe girişimi ve arkasında yatan gerçekleri anlatarak asıl büyük tehlikenin paralel yapının dini de ele geçirmek istemesi olduğuna dikkat çekti.

“Siz tarihin yaşayan şahitlerisiniz”

15 Temmuz gecesi yaşananları ve darbe girişiminin perde arkasını anlatan Dilipak, “Söylediğiniz veya söylemediğiniz her sözden hesaba çekileceksiniz. Bu dünyada tek bir gerçek var; imtihan oluyorsunuz. Allah sizi mallarınız, canlarınız ve sevdiklerinizle imtihan edecektir. Siz bir imtihandasınız. Bu dünyada yaptıklarınızla veya yapmadıklarınızla, ya kendi cennetinize sırtınızda tuğla taşıyacaksınız, ya da kendi cehenneminize sırtınızda odun taşıyacaksınız. Siz bu gün buradasınız. Siz tarihin yaşayan şahitleriniz. Torunlarınıza anlatılacak çok hikayeleriniz olacak. Çocuklarınız sizinle övünecekler. Belki onları bir dünya savaşının içinden kurtarıyorsunuz.” dedi.

“Sadece devleti değil, dini de istiyor “

Meselenin sadece bir darbeyi önlemek olmadığına da vurgu yapan Dilipak, “Herkes paralel devletten söz ediyor. Asıl büyük tehlike paralel dindir. İslam’ın özüne dokunacaklardı. Sizin üzerinizden, sizi örnek göstererek, dünyada İslami hareketliliği ele geçirmeye çalışıyorlar. Bu adam sadece devleti istemiyor, dini de istiyordu. Kendini Mesih gibi gösteriyormuş. Siz, Şii-Sünni kavgasının eşiğinden dönüyorsunuz. Ülkemiz Suriyelileştirilecekti. Bir bölünmenin eşiğine gelmiştik.” diye konuştu.

“Yunanistan’a kaçan helikopterin içinde, operasyonu yöneten CIA’nın Şeyhi de vardı”

Paralel Yapı çetesinin çeyrek asırdır bu darbeye hazırlandığının da altını çizen Dilipak, “Milyarlarca paralar harcadılar. Ama Allah’ın desteği ile sizin şu dirilişinizle kapitalizm, emperyalizm ilk kez planladığı bir darbede başarısızlığa mahkum oluyor. Siz bu gün Amerika’sı, İsrail’i, Nato’suyla, Avrupa’sıyla 7 düvelin planladığı emperyalizm karanlık oyununu bozdunuz. Ne mutlu size. FETÖ çetesi bu darbe planında sadece bir maşa oldu. Ucuz bir figüran, sıradan bir taşerondu. Yunanistan’a kaçan helikopterin içinde CIA’nın, operasyonu yöneten Şeyhi de vardı. Yunanistan’a teslim olmadan önce sınırı geçer geçmez indiler ve Amerikan ajanını orada bıraktılar. Bu tehlikeli bir oyundu. Siz sandığınızdan daha büyük bir iş başardınız.” şeklinde konuştu.

“BOP’u yeniden ihya edeceklerdi”

Türkiye ele geçmiş olsaydı arkasından Müslümanların topluca yaşadıkları 110 ülkeye yönelik senaryoların gündeme geleceğini ifade eden Dilipak, şöyle konuştu:

“BOP’u yeniden ihya edeceklerdi. İlk etapta 22 ülkenin rejimini, sınırlarını ve iktidar yapılarını yeniden düzenleyeceklerdi. Siz sadece Türkiye’yi kurtarmadınız, iktidarınızı kurtarmadınız. Siz bütün İslam ümmetinin kurtuluşuna vesile oldunuz. Siz alemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygamberin ümmetisiniz. Bütün insanlığın hayrına olmayan bir çözüm önerisi bizim önerimiz olmayacak. Biz yeryüzünde adalet istiyoruz, barış istiyoruz, özgürlük istiyoruz. Herkesin inandığı gibi yaşadığı, düşündüğünü özgürce ifade edebildiği, malı, canı, namusu, aklı, inancı, nesli özgür olan bir dünya istiyoruz.” (Zeki Aras –İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.