Yüzbinler Efendimiz'e saygıya durdu!

Yüzbinler Efendimiz'e saygıya durdu!

Peygamber Sevdalıları'nın Diyarbakır İstasyon meydanında düzenlediği “Peygambere Saygı” mitingi büyük bir katılımla gerçekleşirken, Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, mitinge katılanlara teşekkür ederek, “Yüzbinler Efendimiz’e saygıya durdu! Nefesler tutuldu

Selahatin'i Eyyübi'nin torunları Diyarbakır istasyon meydanında bir kez daha tarih yazdı. Peygamber Sevdalıları'nın düzenlediği “Peygambere Saygı” mitingi büyük bir katılımla gerçekleşirken, miting öncesi paylaştığı mesajda, “Diyarbakır’da Kardeşlerimiz onurumuzu kurtaracak Allah da onları şerlerden koruyacak.” diyerek takdir toplayan Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Allah Resulü (sav) için İstasyon meydanını doldurmasından dolayı duyduğu memnuniyeti Twitter takip çileriyle paylaştı.

Kışanak'a 'Kime hizmet ediyorsun?' sorusu

Dün paylaştığı mesajda, “Ey Diyarbakır! Sadakatini göster! Kardeşlerin Mekke Medine Kudüs'ün yüzü gülsün” diyen Kaplan, olası provokasyonlar konusunda uyarıda bulunarak, isim vermeden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı HDP’li Gülten Kışanak’a şu sözlerle tepki göstermişti: “Ey Diyarbakır Beldy Bşk! Halkın otobüsünü nasıl iptal edersin? Peygambere Saygı mitingini Sabote etmek mi derdin? Kime hizmet ediyorsun? Diyarbakırlı Kardeşlerime! Şer güçler, büyük provokasyonlar yapabilir! Rahmet Peygamberinin ümmetine yaraşır asalet ve sükûnetle kuşanalım. Diyarbakır Mitingi Büyük miting olmalı Dünyada ses getirmeli! Her yerde özel otobüsler kaldırılmalı Provokatör çukurların oyunu bozulmalı!”

CNN Türk'ün çarpıtmasına tepki

Zabıta provokasyonuyla ilgili CNN Türk televizyonunun yaptığı yaptığı çarpıtmaya da tepki gösteren Kaplan, ““Fransız” televizyonu CNN Türk Mitingi sabote edecek yayın yapıyor! “Zabıtaya saldırıldı” diyor! Tam tersi oldu! Ne yapmak istiyorsun?” diye sordu.

Yüzbinler Efendimiz’e saygıya durdu!

Alemlere Rahmet olarak gönderilen Efendimiz (sav)'e saygı için düzenlenen mitingin büyük bir katılımla gerçekleşmesi sonrası paylaştığı mesajda ise şunları kaydetti: “Yüzbinler Efendimiz’e saygıya durdu! Nefesler tutuldu. Teşekkürler Diyarbakır! Yer Gök inleyecek! Melekler saf saf inecek! Dünya görecek! Teşekkürler Hoş-Amedî” (Hürseda Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.