YYÜ’de ‘Kamu idarecileri için iş kontrolü farkındalığı’ semineri

YYÜ’de ‘Kamu idarecileri için iş kontrolü farkındalığı’ semineri

Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) ‘Kamu idarecileri için iş kontrolü farkındalığı’ semineri gerçekleştirildi.

YYÜ Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde idarecilere yönelik “Kamu İdarecileri İçin İş Kontrolü Farkındalığı Semineri” verildi. Seminerin açılış konuşmasını yapan YYÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Dursun Özdemir katılımcılara seminer hakkında bilgiler vererek bu seminerle üniversitede yapılan işlerin verimliliğinin daha da artacağına vurgu yaptı.

Özdemir’in ardından konuşan YYÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Fayik Öner bir hafta sürecek seminerde üniversitede görev yapan idarecilere iş farkındalığı konusunda seminer verileceğini ifade ederek, “Bu seminerin üniversitemiz personeli için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Semineri verecek uzman arkadaşımız konuyla ilgili çok faydalı bilgiler verecek. Yoğun bir katılımın olduğu bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Uzman Nail Şengün’ün verdiği seminere YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, üniversitede görev yapan daire başkanları, şube müdürleri, araştırma ve uygulama merkez müdürleri ve birim amirleri katıldı.  (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler