Zehir tacirleri Kur'an rahlesini kendilerine alet etti

Zehir tacirleri Kur'an rahlesini kendilerine alet etti

Bitlis'te durdurulan bir araçta yapılan aramada, Kur'an-ı Kerim rahlesinin içine saklanmış halde bir kilo eroin ele geçirildi.

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Bitlis-Diyarbakır Karayolu'nda durdurulan bir araçta yapılan aramada, Kur'an-ı Kerim rahlesinin içine saklanmış halde bir kilo eroin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 14 Aralık 2017 günü saat 14.00 sıralarında ilimiz üzerinden batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, ilimiz Diyarbakır yolu üzerinde bulunan uygulama noktasında bir araç kontrol amaçlı durdurulmuş, görülen şüphe üzerine araçta yolcu olarak seyahat eden H. K. isimli şahsa ait rahle içerisine gizlenmiş vaziyette toplam daralı ağırlığı bir kilo 72,66 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan H. K. isimli şüphelinin, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandığı ifade edildi.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.