Zekeriya Yapıcıoğlu Ergani Kutlu Doğum Etkinliğine katıldı foto

Zekeriya Yapıcıoğlu Ergani Kutlu Doğum Etkinliğine katıldı foto

Hür Dava Partisi’nin (HÜDA PAR) desteklediği bağımsız adaylardan Zekeriya Yapıcıoğlu Ergani’de düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliğine katıldı.

Hür Dava Partisi’nin (HÜDA PAR) 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde destekleme kararı aldığı Diyarbakır Bağımsız Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır il teşkilatından bir heyetle birlikte Ergani’deki Kutlu Doğum etkinliğine katıldı.

Etkinlik öncesi Hür Dava Partisi Ergani ilçe teşkilatını ziyaret eden Yapıcıoğlu’nu Hüda Par Ergani İlçe başkanı M. Emin Buran ve partililer karşıladı.

İlçe teşkilatında kılınan öğle namazından sonra Yapıcıoğlu ve beraberindekiler Kutlu Doğum Etkinliğinin yapıldığı İlçe Otogarına hareket ettiler.

Yapıcıoğlu’nun alana gelmesi büyük bir coşku ile karşılandı. Etkinlik alanında bulunanlar Yapıcıoğlu’nu tekbirlerle karşıladı. Zekeriya Yapıcıoğlu vatandaşlarla selamlaştıktan sonra halkın arasında oturarak etkinliği izledi.

Kutlu Doğum Etkinliği etkinlik sonrası etkinliğin büyük bir coşku ile gerçekleştiğini belirten Yapıcıoğlu; “Elhamdülillah bugün Ergani’ye sevgi ve muhabbetle birlikte rahmet de yağdı. Yağmura rağmen çok büyük bir coşku vardı. Resulullah’ın sevgisinin önüne hiçbir şey geçemiyor. Katkısı olanlardan, tertipleyenlerden ve katılanlardan Allah razı olsun. Allah’u Teâlâ bu muhabbeti hem biz de hem de ümmet-i Muhammed’de daim etsin inşallah.” dedi.

Etkinliğin bitiminden sonra Yapıcıoğlu ve beraberindekiler Diyarbakır’a hareket etti.

Ergani’deki kutlu doğum etkinliğiyle ilgili olarak twitter hesabından paylaşımda bulunan Yapıcıoğlu, “Ergani’deki Kutlu Doğum programına katıldık. Katılım ve coşku görülmeye değerdi.”, “Miniklerden oluşan ilahi grubunun canlı performansı harikaydı. Emek veren herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.