"Zulmün üstü örtündü"

"Zulmün üstü örtündü"

30 Mart seçimlerin adil şartlarda yapılmadığını söyleyen Saadet Partisi Batman İl Teşkilatı Başkanı Mehmet Fırat, rüşvetin, yolsuzluğun, hırsızlığın, adaletsizliğin ve zulmün üstünün örtüldüğünü vurguladı.

BATMAN –Saadet Partisi Batman İl Teşkilatı Başkanı Mehmet Fırat yazılı basın açıklaması yaparak, 30 Mart yerel seçimlerin insanların kafalarının en fazla karıştırıldığı adil şartlarda yapılmayan bir seçim olduğunu söyledi.

 

Fırat yaptığı açıklamada, 30 Mart seçimlerinin bütün siyasi partilere halk tarafından çok anlamlı mesajlar verildiğini belirterek, “Bu seçim Türk Siyasi tarihinde en fazla sulandırılan, gerçeklerden uzaklaşarak doğruların halktan en fazla saklanıldığı, hedefler saptırılarak insanların kafalarının en fazla karıştırıldığı Adil şartlarda yapılmayan bir seçim olmuştur. AKP ve Cemaat ilişkilerinin üzerine oturtulan siyaset, AKP, CHP, MHP ve BDP’nin siyasi mesajları yandaşlar medya yanlı ve yandaş medya grupları tarafından aylarca naklen verilerek, rüşvetin, yolsuzluğun, hırsızlığın, adaletsizliğin ve zulmün üstü örtülmüştür.” diye konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.