Van’da 11 hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı

Van’da 11 hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı

Van’da 11 ayrı hırsızlık olayına karışan 3 şüpheli, polis ekiplerinin 57 güvenlik kamerasını 127 saat incelemesi sonrası yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 21 Ekim-14 Kasım 2019 tarihleri arasında İpekyolu’nda 8, Tuşba’da 2 ve Muradiye ilçesinde ise bir olmak üzere 5 oto hırsızlığı, 4 kablo hırsızlığı, bir otodan hırsızlık ve bir hayvan hırsızlığı olaylarıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Oluşturulan özel ekip tarafından hırsızlık olaylarının şüpheli/şüphelilerinin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında, olayların meydana geldiği yerlerin giriş/çıkış ve çevre güzergâhları üzerinde bulunan toplam 57 güvenlik kamerası olay öncesi ve sonrası 127 saat incelendi. Görevlilerimizce yapılan çalışma sonucunda, olayları gerçekleştirenlerin E.B, E.K. ve T.Y. isimli şüpheliler olduğunun tespit edilmesi üzerine söz konusu şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.” denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.