Orhangazi'de 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 18 kişi yaralandı

Orhangazi'de 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 18 kişi yaralandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 18 kişi yaralandı.

Orhangazi ilçesinde 3 otomobil ile bir minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 18 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaza, akşam saatlerinde Orhangazi-İznik Karayolu'nda meydana geldi. İdeaya göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 16 BKL 25 plakalı otomobil, karşıdan gelen 16 P 5767 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Bu sırada fabrika işçilerini taşıyan G.K.'nın (40) yönetimindeki 16 S 6700 plakalı minibüs, kaza yapan otomobillere çarpmamak için manevra yaparak karşı şeride geçip C.B. yönetimindeki 16 KMA 64 plakalı otomobil ile çarpıştı.

4 aracın karıştığı zincirleme kazada biri ağır 18 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, arama-kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler araçlarda sıkışan yaralıları çıkartarak, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yaralılardan birinin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçların yoldan çekilmesiyle trafik akışı yaklaşık 2 saatin ardından yeniden sağlandı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.