Adıyaman'da evlilik seminerleri düzenlenecek

Adıyaman'da evlilik seminerleri düzenlenecek

​Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenecek olan seminerlere katılacak olan çiftlere Kur'an-ı Kerim ve Hadis-i şeriflerin ışığında aile olmanın yolları anlatılacak.

Alanında uzman kişiler tarafından verilecek seminerlere katılacak eşlere program sonunda katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verilecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İl Müftü Yardımcısı Hatun Özmen, "Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak 2020 yılında adeta rehberlik merkezine dönüştürülmüştü. Ancak salgınla sürecinde yasakların başlamasıyla birlikte Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda yüz yüze eğitimlerimize ara vermek zorunda kalmıştık. Salgın yasaklarının kalkmasıyla birlikte faaliyetlerimize yeniden hız kazandırmaya başladık. Allah nasip ederse yeni dönemde Aile ve Dini Rehberlik Merkezimizde 20 kişilik grubumuzla evlilik seminerlerine başlayacağız. 20 Eylül'de akşam saat 20.00'da ilik seminerlerimizi başlatacağız. Bundan sonraki süreç içerisinde faaliyetlerimiz farklı alanlarda da devam edecektir. Düzenleyeceğimiz bir aylık seminerler sonrası yeni gruplarımızla da devam edeceğiz. Kayıtlarımız devam ediyor, çiftlerimizin seminerlere ilgi göstermesini iştiham ediyoruz." ifadelini kulandı.


Adıyaman'da evlilik seminerleri düzenlenecek

Adıyaman'da evlilik seminerleri düzenlenecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler