Adıyaman'da otobüslerin saatleri kısaltıldı

Adıyaman'da otobüslerin saatleri kısaltıldı

​İl Pandemi Kurulu tarafından alınan karar gereğince, Adıyaman Belediyesi'ne ait şehir içi ulaşımında hizmet veren otobüslerin saatlerinde Coronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlamaya gidildi.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında 23.00-06.00 saatleri arasında hizmet veren gece seferlerini kaldıran belediye, şimdi de İl Pandemi Kurulu'nun kararı gereği sefer saatlerini yeniden güncelledi.

Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, İl Pandemi Kurulu'nun kararıyla, şehir içinde daha önce 06.00-23.00 saatleri arasında hizmet veren belediye otobüslerinin, 5 Nisan Pazar günü itibariyle sabah 07.00 ila akşam 21.00 saatleri arasında hizmet vereceğini belirtti.

Ayrıca otobüsleri kullanan yolcuların sağlığı için otobüslerde maske dağıtımına başladıklarını da sözlerine ekleyen yetkililer, "Coronavirüsle mücadele konusunda toplu taşıma araçlarımızda alınması gereken tüm tedbirleri harfiyen almaya ve uygulanması için ısrarcı olmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA


Adıyaman'da otobüslerin saatleri kısaltıldı

Adıyaman'da otobüslerin saatleri kısaltıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.