Adıyaman'ın tanıtımı için temaslar devam ediyor

Adıyaman'ın tanıtımı için temaslar devam ediyor

İlin tanıtımına katkı sunacak kurum ve kuruluşlarla görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ve iş adamı Ömer Özkartal ile bir araya geldi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'le bir araya gelen Kılınç, açık hava müzesi konumumda olan Adıyaman’ın tarihi ve kültürel tanıtımı için hazırladıkları projeleri Genel Müdür Eren ile paylaştı.

Kılınç ziyaret esnasında "İlimize yerli ve yabancı turist çekmek, turizm sektörümüzü canlandırmak adına yapılabilecek her şeyi icra etmenin gayretiyle yola devam ediyoruz. Bu vesileyle ziyaret ettiğimiz sayın genel müdürümüzden destek istedik. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ise ziyaretten dolayı Başkan Kılınç’a teşekkür ederek, Türkiye’nin en önemli ve güzel kentlerinden bir tanesi olan Adıyaman’ın tanıtımı için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal'ı ziyaret eden Kılınç, Adıyaman’a yatırımcı çekmek, istihdamı ve katma değeri yüksek ürünler çıkarıp, üretimi arttırmak için görüş alışverişinde bulundu.

"Adıyaman’ımızın geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz." diyen Özkartal "Adıyaman’ımız gönlü memleket sevgisi ve hizmet aşkıyla dolu olan bir belediye başkanına sahip olmasından dolayı çok şanslı. Başkanımıza gayretlerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz." İfadelerini kullandı. 


Adıyaman'ın tanıtımı için temaslar devam ediyor

Adıyaman'ın tanıtımı için temaslar devam ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.