Adıyaman TOBB Altınşehir Proje Kız İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK'ta üçüncü oldu

Adıyaman TOBB Altınşehir Proje Kız İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK'ta üçüncü oldu

​Adıyaman TOBB Altınşehir Proje Kız İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın Türkiye finallerinde coğrafya alanındaki yenilenebilir beton projesiyle dereceye girerek üçüncü oldu.

Okul idaresi tarafından kendilerine teşekkür edilen öğrenci ve hocalar için "Bu yıl 51'incisi düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Türkiye finallerinde okulumuzdan Coğrafya alanında "Yenilenebilir Beton: Cannabis" adlı projemiz Türkiye üçüncüsü olmuştur. İlimizde ilk defa Türkiye derecesi almış olmanın haklı gururunu yaşatan proje ekibimiz danışman öğretmen Zafer Babacan hocamızı ve öğrencimiz Âmine Hülya Besim'i tebrik ediyoruz." denildi.

Yapılan açıklamanın devamında "Coğrafya ve Edebiyat alanlarında iki projeyle katıldığımız Proje Yarışmasına 3 bin 4 farklı okuldan 15 bin 273 proje katılmış ve projelerimiz, ilk 216 proje arasında yer alarak ilimiz ve okulumuzu Türkiye Finallerinde temsil etmiştir.  Ayrıca okulumuz Türkiye Finallerine birden fazla projeyle katılan 15 okuldan biri olmuştur. Bizlere bu başarıları yaşatan öğrencilerimiz Âmine Hülya Besim, Ahsen Nergiz ve Nermin Ulu’ya ve danışman öğretmenlerimiz Zafer Babacan ve Mesut Yokuş’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

İLKHA


Adıyaman TOBB Altınşehir Proje Kız İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK'ta üçüncü oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.