Adıyaman'da "O'nu oku O'nu yaşa" yarışmasının hediyeleri dağıtıldı

Adıyaman'da "O'nu oku O'nu yaşa" yarışmasının hediyeleri dağıtıldı

​Peygamber Sevdalıları tarafından düzenlenen "O’nu oku, O’nu Yaşa Ödüllü Siyer Yarışması" nda dereceye giren yarışmacıların ödülleri dağıtıldı.

Coronavirus tedbirleri kapsamında Adıyaman Peygamber Sevdalıları, dereceye giren yarışmacılara hediyelerini bireysel olarak takdim etti.

Adıyaman'da yarışmaya giren binlerce öğrenci arasında dereceye giren 94 kişiye çeşitli hediyeler takdim edildi. Hediye kazanan öğrenciler için dışarı çıkma kısıtlaması olduğundan, hediyeleri ebeveynlerine takdim edildi.

Covid- 19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralı dâhilinde hediye almaya gelen ebeveynler ise Peygamber Sevdalılarına teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Adıyaman Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Ayhan Üstün " Bizim amacımız halkımızın, Peygamberini daha yakın tanıması ve O'nu kendine ve çocuklarına örnek almasıdır. Elhamdülillah şubat ayında gerçekleştirdiğimiz sınav çok coşkulu ve heyecanlı bir şekilde geçti. Binlerce, hatta yüzbinlerce Peygamber Sevdalısı kardeşimiz yediden yetmişe 'O’nu oku, O’nu Yaşa Ödüllü Siyer Yarışmasına' katılmak için müracaat etti ve yarışmaya katıldı. Kaybedeni olmayan bir yarışmaydı ve elhamdülillah ülke olarak kazandık diyebiliriz. Çünkü ülkemizde Peygamberinin hayatını öğrenmek için koşuşan çocuklarımız, abilerimiz, ninelerimiz ve dedelerimiz oldu. Allah'a hamd olsun bu bizim için en büyük kazançtır. Ben yarışma boyunca her türlü fedakârlığı gösteren Peygamber sevdalısı kardeşlerimize, okullarda bize yardımcı olan Peygamber sevdalısı görevlilerimize,  yarışmanın sükûnet ve huzur içinde geçmesi için maddi ve manevi destek veren tüm Peygamber sevdalısı halkımıza teşekkür ederim." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.