AGD'den Covid-19'a karşı bir milyon hatim çalışması

AGD'den Covid-19'a karşı bir milyon hatim çalışması

Anadolu Gençlik Derneği Batman Şubesi, yaptığı yazılı açıklamasında, tüm Türkiye’de Coronavirus (Covid-19) salgını sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlar ve virüsten tüm insanlığın kurtulması için bir milyon hatim çalışması başlattığını duyurdu.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan Covid-19'un tüm dünyaya yayılan bir salgın haline geldiği belirtilen açıklamada, "Salgın ortaya çıktığı ilk günden itibaren insanlık için büyük bir tehlike haline gelmiş olup ve dünyada yaşamı olumsuz etkilemiştir. İnsanlar çok büyük bir sıkıntı ile karşı karşıya gelmişlerdir. Vakanın Türkiye’de görüldüğü günden itibaren hızlı bir şekilde yayılmış olan bu hastalık, ülkemiz için ciddi bir sağlık tehdidi haline gelmiştir." denildi.

"Tüm vatandaşları hayırlı çalışmaya davet ediyoruz"

Virüse karşı hatim çalışması başlatıldığı vurgulanan açıklamada, "Anadolu Gençlik Derneği olarak Tüm Türkiye’de Coronavirus salgını sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve virüsten tüm insanlığın kurtulması için, hayat ve şifa kaynağımız olan yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim bir milyon hatim çalışması başlatmıştır. Bütün vatandaşlarımızı bu hayırlı çalışmaya davet ediyoruz. Hatim almak isteyen vatandaşlarımız agdhatim.com adresinden bu güzel çalışmaya katılabilirler. Anadolu Gençlik Derneği olarak bu hastalığın bir an önce bitmesini başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığın bu hastalıktan kurtulmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler